2777
2789

چرا من نباید بینیم بزرگ باشه🥺کاش بزرگ بود منم عمل میکردم

فال و طالع بینی تضمینی و حرفه ای با علم جفر و ابجد بیش از ۵ سال سابقه .

بلاخره یجات ایراد داره اونو عمل کن 😺

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐😐😐کردم میگه کوچک میبود عمل نمیکردم این میگه بزرگ میبود خب میخوای بزرگ شه؟برو قابلمه محکم بزن به بینیت بینیت بزرگ میشه بعد عمل کن

هر نظری دادم هر چی حرف زدم لایکم نکنیدد🥲🫂

اونو نمیزارن😂میگن ازدواج کن بعد😁😂

اون درد عمل زیبایی خیلی شیرین 🥲

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اون درد عمل زیبایی خیلی شیرین 🥲

البته عمل نیست چیزی که میگم

هیچ دیپ دارم دلم میخواد فیلر باسن بزنم ننم نمیزاره

فال و طالع بینی تضمینی و حرفه ای با علم جفر و ابجد بیش از ۵ سال سابقه .

منم دلم میخواد از اون چسبا بزنم😂

هیچ تحفه ای نیست منم عمل کردم...خداروشکر کن نچرال خوبی😑😂

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

من دماغم خوبه فقط ی قوز داره رو مخمه اگ اون نبود خیای خوب میشد میخوام عمل کنم پول ندارم خانواده هم پ ...

تو منی یا من تو؟

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺