2777
2789
عنوان

باردارم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 33 پست
فقط ؟ من هم خیلی بی جون و حال بودم هم کم اشتها تهوع ک ببخشید بالا بیارم نه ولی خب حالتاش بود از وقتی ...

ویتامین B6 بهم داد دکتر اما اونو میخوردم خییییلی بدتر بودم دیگه استفاده نکردم. قرص آهنم از امشب شروع کردم ب خوردم. گفت اگرم لبنیات نمیخوری بهت قرص کلسیم بدم اما میخورم گفتم نمیخواد، دمیترون۴ هم ک رفیق همیشگیمه

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

گمونم از هر کی فرق میکنم جاریم تاروز سزارینش بالا میاورد و عوق میزد

من سر دخترمم همینجوری بودم دقیقا

توی اتاق زایمان هم بالا اوردم اون روز اخر

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ویتامین B6 بهم داد دکتر اما اونو میخوردم خییییلی بدتر بودم دیگه استفاده نکردم. قرص آهنم از امشب شروع ...

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
منم الان این حالو دارم بخدا دارم از تهوع میمیرم دل و رودم اومده تو حلقم دیگه تحملش برام سخت شده سرم ...

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

اینارو لازمه بخورم؟ یا واسه بهترشدن تهوعه؟

پس چرا دکتر به من ازاینا نداده

ویتامین D

حالا براتون عکس فرستادم اغلب دکترا میدن

همه ویتامین ها رو داخلش داره با امگا سه با میزان مجاز

دمیترون نمیدونم خوبه یا نه. ولی خب سخته هی ادم بخاد دمیترون بخوره تا حالش بدمیشه.

حالا براتون عکس فرستادم اغلب دکترا میدنهمه ویتامین ها رو داخلش داره با امگا سه با میزان مجاز دمیترون ...

وای من سر دخترمم با دمیترون سرپا و زنده بودم

بخدا اگه نخورم انقدر بالا میارم ک جونم در میره برای بچه هم خوب نیس

ممنون بابت عکسا 🌷

اینارو لازمه بخورم؟ یا واسه بهترشدن تهوعه؟پس چرا دکتر به من ازاینا نداده

من فقط ویتامین دی کم بود اهن و همه چیم ب اندازه بود

گف باید مکمل بخوری

ویتامین دی هم جدا

همیشم تاکید میکنه ک میخورم یا نه

تا سه ماه بعد بارداری هم باید بخورم.

از وقتی خوردم تهوعم رفع شد و بی حالیم برطرف شد

نمیدونم چرا پزشکتون نداده

من فقط ویتامین دی کم بود اهن و همه چیم ب اندازه بود گف باید مکمل بخوری ویتامین دی هم جدا همیشم تاکید ...

من یه سری ازمایش کامل هم دادم ک دکتر دید

تو اون ازمایشات کمبود ویتامینی مشکلی چیزی نداشتم. پس برا همین نداده نه؟

وای من سر دخترمم با دمیترون سرپا و زنده بودمبخدا اگه نخورم انقدر بالا میارم ک جونم در میره برای بچه ...

خدا نکنه

خب چاره نیس استفاده کنید دمیترون رو

من یه سری ازمایش کامل هم دادم ک دکتر دیدتو اون ازمایشات کمبود ویتامینی مشکلی چیزی نداشتم. پس برا همی ...

منم نداشتم

کلا برا همه میده این مکمل رو

اینا برا مادره نه بچه

میده ک بدنت کم نیاره

منم نداشتم کلا برا همه میده این مکمل رو اینا برا مادره نه بچه میده ک بدنت کم نیاره

اخیرا یک هفته ای هس ک زانو درد دارم

قبلا نداشتم اصلا/ 😭 چقد بده بارداری خدایا..... البته همه ک اینطورنیستن، بخدا خواهرشوهرم بارداربود انگار نه انگار همه چی هم میخورد از مرغ و گوشت گرفته تا میوه و سبزیجات، اما منه بیچاره نمیتونم لب به گوشت و مرغ بزنم