2777
2789
عنوان

باردارم حالم خیلی بده

178 بازدید | 33 پست

میشه نفری یک حمد شفا برام بخونید از معده درد و حالت تهوع دارم میمیرم دیگه خسته شدم😭

تورو خدا دعا کنید تموم بشه بتونم سرم رو بذارم رو بالشت کپه مرگم رو بذارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم الان این حالو دارم

بخدا دارم از تهوع میمیرم دل و رودم اومده تو حلقم دیگه تحملش برام سخت شده سرم داره میترکه واییییییی

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

بیای هفته های بالا تر بهتر میشی

نون خشک یا بیسکوییت بخور معدت خالی نمونه شبا خوب بخواب،بیخوابی هم تشدیدش میکنه

قبل اینکع از جات پاشی ی

یه بیسکوییت بذار دهنت

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
میخوام زار بزنم برای خودم😭توروخدا دعا کن خوب بشمدیگه تحمل ندارم

برات یه حمدمیخونم خوب بشی راحت بخوابی

خدایا کمکمون کن

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

تحمل کن خوب میشی سعی کن یه چیز خوش بو بو کنی یا یه چند وقت برو خونه مامانت غذا درست نکن تا ۱۱ هفتگی ...

من هفته ۱۵ هستم پس چرا خوب نمیشم ازاین تهوع بی اشتهایی سردرد 💔

من هفته ۱۵ هستم پس چرا خوب نمیشم ازاین تهوع بی اشتهایی سردرد 💔

مکمل چی میخوری ؟

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
مکمل چی میخوری ؟

ویتامین D

ویتامین D

فقط ؟

من هم خیلی بی جون و حال بودم هم کم اشتها

تهوع ک ببخشید بالا بیارم نه ولی خب حالتاش بود

از وقتی مکمل خوردم همش خوب شد هفته نهم ب بعد

هنوزم دارم میخورم

از دکترت بپرس اگع ایراد ندارع بخور

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.