2821
2789
عنوان

رشته حقوق آیندش چطوره⁉️

128 بازدید | 14 پست

یه پسره بهم پیشنهاد داده حقوق دانشگاه تهران میخونه

هدفشم قضاوت یا وکالته..

تازگیا خیلی بد شنیدم درمورد رشته حقوق..و در مورد اینکه اشباع شده و درآمد و اینده ای نداره..

بنظرتون میشه رو اینده و درامدش حساب کرد؟!

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب پس استادای ما چطوری کار دارن که این همه وکیل هستن

هر رشته ای زحمت و تلاش میخواد

الان مگه یه پزشک عمومی چقدر درآمد داره؟

والا اشباع تو رشته تجربی ۲ برابره ولی همش برای انسانی ها میگن

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگ ها میشود." دختر گیلان 🌾

کارشناسیه؟

بله

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

خب پس استادای ما چطوری کار دارن که این همه وکیل هستنهر رشته ای زحمت و تلاش میخواد الان مگه یه پزشک ع ...

عزیزم اشباع شده خیلی هم اشباع شده بخدا الان از فامیل های ما هر کسی قبول نمیشه میره حقوق یا روانشناسی

ولی جوری نیست نتونی پول به دست بیاری اگه زرنگ باشن

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

عزیزم اشباع شده خیلی هم اشباع شده بخدا الان از فامیل های ما هر کسی قبول نمیشه میره حقوق یا روانشناسی ...

عزیزم هرکاری زرنگی میخواد،وکالتم جسارت کلام ورفتارمیخواد،هرکس موفق نشده کم کاریه خودش بوده وبس

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم هرکاری زرنگی میخواد،وکالتم جسارت کلام ورفتارمیخواد،هرکس موفق نشده کم کاریه خودش بوده وبس

قطعاااااااا ولی مثل قبل نیست الان پدرم موفقه ولی امان از وکیل های اطرافش بعضی وقت ها از پرونده هاش بهشون میده ولی اینکه بگم اشباع نشده دروغه

عزیزم اشباع شده خیلی هم اشباع شده بخدا الان از فامیل های ما هر کسی قبول نمیشه میره حقوق یا روانشناسی ...

والا خب وقتی بدون کنکور هم هست میرن مگه خوندش فقط هست؟ من خالمم وکیله اینجوری که میگید آدم نباید هیچ رشته ای بره

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگ ها میشود." دختر گیلان 🌾

والا خب وقتی بدون کنکور هم هست میرن مگه خوندش فقط هست؟ من خالمم وکیله اینجوری که میگید آدم نباید هیچ ...

عزیزم بابای خودمم وکیله میدونم

ولی خوب اشباع شده

صد البته بالاتر هم گفتم هر کسی قبول نمیشه

ولی ی سریا پارتی دارن طرف ی لایحه بخداااا بلد نیست بنویسه

عزیزدلم من اینجور نمیگم این دو رشته پر طرفدار تره نسبت به باقی رشته ها

والا خب وقتی بدون کنکور هم هست میرن مگه خوندش فقط هست؟ من خالمم وکیله اینجوری که میگید آدم نباید هیچ ...

کاش میشد ورودی بدون کنکورش حذف میشد واقعااااا

2825
2823
2791
2779
2792