2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دیوان حافظ دارم اول نیت بعد از 1 تا 495 یه عدد بگو بعد فالتو بنویسم

۶۶

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

۴

ای صاحب ف.ال با زبان نرم و محبت امیز می توانی سختترین دلها را نرم کنی<با زبان نرم مار را از سوراخ میتوان بیرون کشید> تند مزاجی و عصبانیت افکار پلید در ذهن شما ایجاد میکند و هیچ گاه به سر منزل مقصود نخواهی رسید از غرور پرهیز کنید تا خواسته های خود را در اغوش بگیرید .چهره ای بشاش لبخندی ارام سخن گفتن می توانمد شما را به دیگران نزدیک کند

ب منم میشه بگیری ?488

ای صاحب ف.ال اگر از راهنمایی و همراهی یک شخص اگاه برای ادامه کارت استفاده کنی بهتر به نتیجه خواهی رسید .صداقت میتواند تو را به اوج برساند ضمنا یادت باشد قناعت را سر لوحه زندگی کن . از تجمل و دنیا دوستی دوری کن که به اسایش تو لطمه ای وارد نشود

منم بگیر لطفاً عدد۸۹

ای عزیز مسافری به راه دارید که چشم به راه او هستید در اینده ای نزدیک او باز خواهد گشت و شما از دل نگرانی بیرون می ایید.از خداوند سلامتی و بازگشت اورا درخواست کنید صبور باشید و از دوری او دلتنگ نشوید . و لزومی ندارد دیگران را از چشم انتظاری خود اگاه کنید .او به سلامت خواهد امد

عزیزم واسه منم بگیر ۷۸

صاحب ارجمند ف.ال گویا شما کسی یا چیززی را میخواسته اید به ان دست نیافته اید صبور باشید که در صبر مشکلات حل می شود و چون در دلتان ارزومند شرایط بهتری هستید . این بسیار ارزشمند است و انشاءالله نیت خوب و صحیح شما به وقوح خواهد پیوست .از مشورت با دانایان غافل نشوید

۶۶

خواننده گرامی ف.ال به ناتوانی تظاهر نکن همت کن و به پا خیز دو دلی را کنار بگذار و بهترین راه را انتخاب کن با جسارت گام بردار در برابر ناملایمات مقاومت کن.تلاش کن تا اگر فرستی پیش امد از ان استفاده کنی و به فضایل انسانی همچون گذشت و مردانگی خود را اراسته کن که اینده از ان توست . این یک ازمایش است.

2825
2823
2791
2779
2792