2777
2789
عنوان

وقتی بهتون تیکه میندازن

2528 بازدید | 17 پست

وقتی بهتون تیکه میندازن چی میکنین من خواهرم مدادم در حال تیکه انداختنه بهم چی کنم هیچی نمیگم یعنی واقعا دهنم قفل میشه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

جوابشو میدم تابدونه منم بلدم 😁😁 بعدم بی محلی ینی اااااملا ندید میگیرمش

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

ببین مام اگه بخایم تیکه بندازیم بشون یکی میشیم لنگه اونا

همونا که مذمتشون میکنیم

بخایم کل کل‌کنیم باید بریم تو زمین اونا بازی کنیم که پایین تر از زمین ماست

باید پست بشیم مثل خودشون

سکوت کن

سکوت بزرگت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خواهر من دائم در حال تیکه انداختنه به من بعد میشنه پشت من همش به مامانم بد میگه الناز اینه الناز اونه مردم بخدا اخه

از من ۱۰ سال بزرگتره چی بگم اخه بهش بخدا مردم بعد من همش جیغ داد میگم اون تو روش بعد اون مثلا به داداشم میگه من بشنوم

اگه جواب ندی سوار سرت میشن😈

واقعا نمیدونم چی بگم دوستم میگه نبینش سر سنگین تری چون بلد نیستی چیزی بگی

وا خواهر آدم مگه تیکه میندازه به آدم. پس حس خواهری چی میگه. 

خدایی خیلی بده بخدا از خدا میخوام بدترین هارو براش پیش بیاره فقط همینو میخوام کلی درد و دل پیشش کردم همشو گفت کوبوند سرم به همه گفته تدا بکشتش