2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامی با گوجه سرخ شده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بورانی لوبیا سبز

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

بورانی لوبیا سبز چجوریه؟🤔

لوبیا سبزی که خیلی ریز خورد کردم و بعد از اینکه اب پز کردم توی پیاز و سیر فراوون سرخ میکنم بعد بهش ادویه و پوره گوجه میزنم میزارم اروم با هم بپزن و اب گوجه کشیده شه بعد که کامل ابش کشیده شد و سرخ شد یدونه تخم مرغ میزنم همش میزنم با نون و ماست میخورم مخصوصا اگه به ماستش سیر له شده بزنی عالی میشه واقعا غذای خوشمزه ایه به امتحانش میارزه

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠