2777
2789
عنوان

میخوام با ورزش لاغر بشم

278 بازدید | 16 پست

خانما من وزنم 62 هس و باید بشم 55... غذام کمه... ولی وزن کم نمیکنم.... شنیدم ایروبیک و بدن سازی اگر ادامه ندی مجددا بیشتر چاق میشی...چ ورزشی شما رفتین و پیشنهاد میکنین ک چاق نمیشم؟؟اگر رژیم خاص یا قرص بدون عوارضی هم سراغ دارین ک بعدا چاق نشم بگین لطفا

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با حلقه و دوچرخه تو خونه کلی سایز کم کردم 

هنوزم ادامه میدین؟ اخه ورزش توی خونه اراده قوی میخواد...میخوامدبرم باشگاه ک مجبور بشم ب کم کردن وزن

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
طناب، دو، دوچرخه

چقدر تاثیر داره؟تو چند ماه ب وزنی ک من گفتم میشه رسید؟

هنوزم ادامه میدین؟ اخه ورزش توی خونه اراده قوی میخواد...میخوامدبرم باشگاه ک مجبور بشم ب کم کردن وزن

آره عزیزم من سه ماهه ک ورزشو شروع کردم رژیمم نگرفتم فقط قند و شکرو حذف کردم روزی یکساعت ورزش دارم الانم ک روزه هستم روزی نیم ساعت ورزش

منم اراده نداشتم اصلا ازروزی ک دوچرخه رو خریدم خیلی ذوق دارم 

متاسفانه شرایط خرید دوچرخه ثابت ندارم... اما میتونم شبا برم دوچرخه سواری

برای کم کردن وزن بهترین ورزش پیاده رویه 

که اگه روزی ولش هم کنی خیلی چاق نمیشی و بهت فشار هم نمیاد 

کیف میده و هزینه هم نداره. یه هدفون بزارین تو گوشتون و هر جا که میخواین برین پیاده برین 

برا خودتون کار بتراشین برای بیرون مثلا عادت بدین به خودتون هر روز صبح سبزیجات مصرفی اون روز رو تازه تهیه کنین و برین به میوه فروشی ترجیحا دور تره رو انتخاب کنید حتی اگه جایی میخواین برین مجبورین با ماشین برین ماشینو دور تر پارک کنین باقیشو پیاده برین 

وگرنه باشگاه رفتن خیلی همت میخواد و چون سخته ادم زود ممکنه ولش کنه که اگرم ول کنه بدتر چاق میشه 

برای کم کردن وزن بهترین ورزش پیاده رویه  که اگه روزی ولش هم کنی خیلی چاق نمیشی و بهت فشار هم ن ...

اره من از همین ک چاق میشی خیلی زیاد میترسم

اما اگه حتما میخواین برین باشگاه برین ورزش های گروهی و شاد و هدفمند مثل والیبال بسکتبال  کبدی ح ...

وزنم میشه باهاش کم کرد؟بعد چاق نمیشم؟