2821
2789
عنوان

بیایند بخوابم یا درس بخونم

92 بازدید | 15 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من فردا دو فصل زیست امتحان دارم زبان هم پرسش فیزیک هم باید حل کنم

حدودی یک ساعتی میشه اومدم از مدرسه تقریباً ساعت ۲ یکم استراحت ناهار الان شد ساعت ۳

بنظرتون چیکار کنم

خیلی خوابم میاد خستم از طرفی هم استرس درس ها گرفته میترسم نرسم

میشه راهنماییم کنید

یازدهممم تجربی

گوشی رو بذار کنار ۴۵ مین بخواب

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا ساعت 4و نیم استراحت کن بعد شروع کن تا 6 ونیم زیست بخون بعد زبانم تا 8و نیم بخون قبل خوابم فیزیک حل کن بخواب

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

[QUOTE=410704354]عزیزم بخواب حتما بلخره از صبح مدرسه بودی بعدش هم بیدار شدی یه چای یا نسکافه بخور موفق باشی[/QUOTمرسی حتما

ی سوال داشتم

قهوه با شیر خوبه یا آب داغ

کدوم بیشتر تاثیر میذاره رو خواب ؟

[QUOTE=410704354]عزیزم بخواب حتما بلخره از صبح مدرسه بودی بعدش هم بیدار شدی یه چای یا نسکافه بخور مو ...

والا من قهوه نمیخوندم

از این پودر آماده ها (قهوه فوری یا همون نسکافه)میخوردم

خیلی هم دوز بالا قهوه نخور هم تپش قلب میگیری هم استرس

ای لک لک کم عقل ...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792