2777
2789

مثلاکته میکنم رنگش تیره میشه ابکش میکنم سفیده اولین باره میبینم تونوع پخت برنج تغییررنگ بده حتی مردامیگن دقت ندارن شوهرم گفت این برنج جدیده گفتم نه همون این کته کردم 🤭تابحال تجربه داشتید؟تواب برنج جزنمک هیچی نمیزنم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

وقتی کته میکنی بشوربرنجو اون گردبگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا نشنیده بودم.ازهمونکه خریدی بپرس.

اره بایدببرم عجیب

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

وقتی کته میکنی بشوربرنجو اون گردبگیر

اینقدغسلش میدم سه یاچهاربارمیشورم

شاید تایلندیه به اسم برنج ایرانی فروختنتایلندی یکم رنگش به زردی میزنه بعد پخت

نه باباایرانی سرلاشه اس خب بایدتوابکش هم تغییررنگ بده

قابلمت چیه؟ شاید جنس قابلمه مواد میده بیرون

نه توچندتاقابلمه تست کردم یکی روحی یکی چدن فقط توابکش رنگش سفید

ببین میخوای سفید بشه وقتی میخوای بشوری چند بار بشور تا خاکش کامل بره

سه چهاربارمیشورم کلاهربرنجی باشه

تایلندی شفته میشه و بو میده

میگم من ی برنج خریدم گفت پاکستانیه ولی سایز و قیافش عین محلی بود هرجوذ درستش میکنم شفته میشه البته خودمم اب زیاد میزنم ینی برا اونه؟

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

میگم من ی برنج خریدم گفت پاکستانیه ولی سایز و قیافش عین محلی بود هرجوذ درستش میکنم شفته میشه البته خ ...

اره اب خیلی مهم من بالیوان اب میریزم قشنگ مثل ابکش میشه