2777
2789

ان شاءالله بخری

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

انشالله حاجت روا شی

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دیگه تپق نزنم و زبونم موقع حرف زدن نگیره و انشالله هیچ وقت دهنم و زیر بغلم بوی بد نده خیلی رفتم دکتر و رعایت می کنم خوب نمیشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله بخری

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏