2789

؟

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوم

بعد اگه یه جا شناسنامه لازم باشه ببینن اسممون فرق میکنه چی مثلا تو شناسنامه من یه چیزه تو شناسنامه شوهرم یه اسم دیگه

تو شناسنامم میزنن که اسم تغییر کرده؟

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

نه

تو شناسنامه من میزنن که اسمم تغییر کرده؟

بعد اگه یه جا شناسنامه لازم باشه ببینن اسممون فرق میکنه چی مثلا تو شناسنامه من یه چیزه تو شناسنامه ش ...

کد ملی وشناسایی یکیه معلومع

تنهایی بزرگت میکنه ،آنقدر بزرگ که شاید دیگه هیچوقت تو زندگی کسی جا نشی

توضیحات مینويسن اسمشون فلان بوده به فلان تغییر کرده

آهان مرسی

فامیلی پدر اگه عوض بشه شناسنامه خانم و بچه ها هم عوض میشه

اینو نمیدونم

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!