2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بخوام خونه بسازم ي جاي كوچيك مثلا ب اندازه ي حمام رو ميكنم اطاق لباسشويي توش ماشين لباسشويي و ميزارم و طي جارو  لباس چركا و مواد شوينده

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نه عزیزم یه اتاق مخصوص رختشویی میشه درست کرد ..اونجا لباسشویی ولوازم مربوط به لباسها وسبد رخت چرک رو ...

اره اونم خیلی خوبه ولی کلا بدم میاد لباسشویی تو آشپزخونس. آشپزخونه خودش کم ظرف و...توشه لباسام اونجا!

چرا؟ مثلا تو کمد باشه

جدی داری میگی؟😑

تو رختکن یا تو آشپزخونه یه کمد بزار داخل اون قرار بده فضاش بزرگتر باشه جای رفت و امد داشته باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چی بگم والا دوست ندارم تو آشپزخونه باشه احساس میکنم بی ربطه تو اشپزخونه

خب بزار توی سرویس بهداشتی یا حمدم 

یا یه جایی مثل رختشور خانه درست کن

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...