2777
2789
عنوان

با شوهري كه همه چيو اشتباه ميخره چه كنم؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 62 پست

هه ،گربه رو دم حجله نکشتی دیگه، من اولین بار که شوهرم اشتباهی خرید کرد ، گفتم اینو میذارم کنار استفاده نمیکنم میبرم خونه مامانت، ازش استفاده کنه ، حالا دوباره برو خرید

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
براش بنویس با توضیحات کامل اکثر مردا گیجن خخخ

نوشته بودم فكرشو نميكردم بنويسم پنير تبريز بره ازينا بخره

قبلا باهم خريده بوديم ازين بسته بنديا هميشه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن وقتی پسرم ۵سالش بود رفته بود براش کفش اسپورت بگیره 

خداشاهده وقتی برگشتن دیدم یه جفت کفش اسمورت دخترونه صورتی با کلی گل پای پسرمه

انقدر هم افتخار میکرد

همون لحظه بردم عوض کردم.فروشنده گفت شوهرت اصرار داشت همینا فقط

کلا شوهرمن رو خرید هایی که‌میکنه حساس

مثلا یه کیلو گوجه بگیره بگم خوب نیست انگار از سر جالیز باباش برداشته اورده بهش برمیخوره🤣🤣🤣🤣

بنویس براش بارسم شکل  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

همیشه دقیق و واضح براش یادداشت کن 

نام محصول برند شرکت همه چی تعداد ،وزن همه چی🤣

من یکسال این کاررو کردم دیکه میدونه مدنظرم چ چیزیه یادداشتم نکنم با دقت خریدداری میفرمایید

مردا همینن دیگه،  چه انتظاراتی داری خواهر. 

از قصد که نخریده،  شوهر من تا حالا چند بار هندونه خرید، یکی از  یکی بدتر😟😟

شمام گیر نده اینقدر به خریداش،  یا باهاش برو،  یا دقیق لیست بنویس،  بده دستش 

ما که همیشه پنیر تبریز کیلویی میگیریم البته از لبنیاتی معروف و قدیمی محل.خوشمزه ترم ست.حالا فردا باز بره آب پنیر بخره.اما کلا همه جزییاتو بنویس تو لیستت شوهر من ده بارم یه چیزو بخره اگه دقیق نگم چی بخر میره یه چیز دیگه میخره ایییشششش

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

دقیقا انگار شوهر منو داری میگی، بهش گفتن برو پودر پرسیل بگیر و کلی هم تاکید کردم حتما پرسیل، رفته سافتلن خریده اومده میگه  بیا اینم سافتلن که خواسته بودی، بعدم که حرفی میزنه میگه جای تشکرته؟!!!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
اون پنیر فله ای ها هم بهداشتی و پاستوریزس مغازه دار از دله های بزرگ درمیاره که مارک دارن

جدي؟

فعلا نه اون حوصله منو داره نه من

بعدا ازش بپرسم پنيرو از دله درآورد داد بهت يا ازكجا؟

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه