2821
2789
عنوان

کسی که دهک نه باشه لطفا بیاید

96 بازدید | 8 پست

تاحالا کالابرگ نگرفته

این سری اولین بار بودن که گرفتن

دو نفرن این ماه بجز دو توکن..سه تومن اضاف شارژ شده..

کسی میدونه جریانش چیه

از فروشگاه پرسیده میگه چون تاحالا نگرفتید برای قبل هست همرو باهم ریختن..اما فکر نکنم این حرف درست باشه

با برنامه شمیم چک کرده

ما فقط دوماهه بعني اين ماه كه هنوز قابل برداشت نيست و ماه قبل رو گرفتيم

اره اگه ماه قبل نگرفتيد درسته

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما فقط دوماهه بعني اين ماه كه هنوز قابل برداشت نيست و ماه قبل رو گرفتيم اره اگه ماه قبل نگرفتيد درست ...

چرا گرفتن عزیزم...مازاد سه شارژ شده..برای کسایی که تاحالا نگرفتن

ما ماه پیش برای اولین بار 5 تومن گرفتیم. خانواده سه نفری. گفتن از قبل بهتون دادن.

یعنی دو همینطور دادن؟

دهک چند بودی عزیزم

این ماه اضافه ندادن

به نظرت این سه برای چی هست

البته آزاد نشده هنوز

یعنی دو همینطور دادن؟دهک چند بودی عزیزماین ماه اضافه ندادنبه نظرت این سه برای چی هستالبته آزاد نشده ...

دهک 9
این ماه رو چک نکردیم هنوز
ولی ماه پیش برای اولین بار بود رفتیم فروشگاه گفت 5 تومن اعتبار خرید دارید. گفتم ما 3 نفریم باید 3 تومن باشه، گفت حتما از قبل مونده! میخواستم بگم پس باید 6 تومن میبود دیگه حال نداشتم باهاش کل کل کنم icon

دهک 9این ماه رو چک نکردیم هنوزولی ماه پیش برای اولین بار بود رفتیم فروشگاه گفت 5 تومن اعتبار خرید دا ...

بیشتر هم باید میدادن..والا

با برنامه شمیم چک کن با شماره سرپرست

2825
2823
2791
2779
2792