2777
2789
عنوان

استفاده از بیوتی بلندر

99 بازدید | 8 پست

من زیاد تو ارایش حرفه ای نیستم تازه شروع کردم، برای استفاده از بیوتی بلندر مثلا برای پخش کردن کانسیلر یا کرم پودر یا هرچیزی، بهتره بیوتی بلندر رو اول خیس کنیم بعد ابشو بچکونیم که نم دار باشه؟ و اینکه مثلا کانسیلر رو بزنیم رو همون جایی ک میخوایم و بعد با بیوتی بلندر پخشش کنیم؟ یا اول بزنیم رو دستمون بعد با بیوتی بلندر بزنیم رو دستمون و اونوقت بزنیم رو صورت؟ و همینطور کرم پودر رو چطور پخش کنیم مستقیم بزنیم به صورت؟ کمککک

بله بیوتی بلندر نم دار باید باشه.

کانسیلر و رژگونه رو مستقیم بزن به پوست . کانتور و کرم پودر رو اول پشت دست گرم کن بعد بزن به صورت .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله بیوتی بلندر نم دار باید باشه. کانسیلر و رژگونه رو مستقیم بزن به پوست . کانتور و کرم پودر رو اول ...

یعنی کانتور و کرم پودر رو اول رو دستم بزنم بغد با بلندر از رو دستم بلند کنم؟ کانتور که اینطوری سخت میشه

یعنی کانتور و کرم پودر رو اول رو دستم بزنم بغد با بلندر از رو دستم بلند کنم؟ کانتور که اینطوری سخت م ...

بله پشت دست گرم بشه

با براش باید بزنیدش رو صورت

بعد با بلندر بیشتر فید بشه .

کانتور پودری و استیکی های خشک رو مستقیم بزنید به صورت ولی کانتور مایع و چرب اول باید پشت دست بزنید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله پشت دست گرم بشه با براش باید بزنیدش رو صورت بعد با بلندر بیشتر فید بشه . کانتور پودری و استیکی ه ...

مرسی عزیزم ، بعد کانسیلر رو باید روی کرم پودر زد؟ یا کلا کانسیلر و کرم پودر نبایذ روی هم بیوفتن؟

مرسی عزیزم ، بعد کانسیلر رو باید روی کرم پودر زد؟ یا کلا کانسیلر و کرم پودر نبایذ روی هم بیوفتن؟

برای ناحیه زیر چشم فقط کانسیلر . اصلا کرم پودر به دور چشم نباید بخوره .

ولی برای بقیه نواحی که قراره بعد بدن به صورت بعد از کرم پودر باید کانسیلر روش بزنید .