2821
2789
عنوان

حالم بده😞😞😞💔

77 بازدید | 3 پست

خیلی حالم بد بود امروز هم از نظر احساساتی هم از نظر درسی درس نخوندم و حس میکنم عقبم و هم مامانم دیروز بیمارستان بود سرما خورده و بابام بازم امروز حالش بد بود بازم بخاطر نمدونم ویروسه سرماخوردگیه نمدونم چیه فردا دوتا امتحان دارم و من هیچی نخوندم تازه الان میخوام شروع کنم🙂😞💔

حس زشتی دارم 🥺 تو دوره ای pms هستم میخوام پریود بشم

اوووف روز افتزاحی بود

قبل پریود و بعد پریود من بحدی یه حرکتایی میزنم و یکی دیگه میشم که اصلا باورم نمیشه

منم بخدا 😭💔😂 اصلا افتزاحه چرا انقد بده پریودی کتاب جلومه هیچی نخوندم کل امروز داشتم عر میزدم گریه میکردم یکی بهم بگه بالا چشت ابروعه گریه ام میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بخدا 😭💔😂 اصلا افتزاحه چرا انقد بده پریودی کتاب جلومه هیچی نخوندم کل امروز داشتم عر میزدم گریه ...

تو دوران قبل پریودم بودم همسرم گفت با دوستاش میره بیرون منم گفتم باشه برو یعنی نمیدونی چه به روزگارش آوردم، آخری دیگه دوستش گوشیو گرفت گفت بخدا داریم میایم😑😂به خودش که نگفتم ولی کارم خیلی زشت بود خجالت کشید جلو دوستاش

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز