اولین بار که با نی نی سایت اشنا شدم سال 400 بود سالی که کلی فشار روم بود(فشار کنکور فشار فوت بابام و...) اینجا پاتوقم شده بود؛ جایی که میومدم درد و دل میکردم(با کاربری دیگه) خیلی خوب بودن خانوما بدون توهین بدون مسخره کردن پاسخ کامل میدادن🙂 مثل خواهر بزرگ ادم بودن از همشون از این تریبون تشکر میکنم 💐💗اون کاربریم لغو شد سال 403. بعدش خواننده خاموش بودم.😶تااینکه امسال بازم اومدم. اینجا برام رنگ وارامش دیگه ای داشت جایی بودم وقتی دلت میگرفت میمومدی یه چند کلوم حرف میزدی یه چند کلوم حرف درست حسابیم میشنیدی 😁👌
ولی الان متاسفانه خیلی تغییر کرده کاربراش اکثراا بچه ها هستند یعنی زیر18 سال، اصلا یه چیزی میپرسی با تخیلات خودشون جواب میدن دیدن خانومایی میان از مشکل خودشون و همسرشون میگن یه عده کثیری میگن جداشو بدون اینکه شرایط طرفو بدونن منطورم این بچه هان اینو مثال زدم درکل نی نی سایت اصلا مثل قبل نیست.
یه عده هم ماشالاه عقده ای هستن😕 ادم میبینن که طبق میل اونا حرف نمیزنن به توپ میبندنش خب خانم اینجا سایت عمومیه نباید انتظار داشته باشی همه طبق نظر نامحترم شما جواب بدن😒😶حالا عقده ای میگم عقده میشنوینا یه کسایی دیگه عقده بودنو رد کرده اند دهن بازمیکنن از دهنشون گل (یه چیز دیگه بخون) میریزه .
خلاصه که اینجا بازم عضو شدم ،چون دوست داشتم به بچه های کنکوری کمک کنم. خودم تو شرایطشون بودم درکشون بودم تنها قصد و هدفمم این بود نه عقده دارم که بگم فلان رشته رو میخونم نه چیزی تنهاا تنهاا هدفم از این جا اومدن همین بود.
ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم فضای اینجا رو بعضی از کاربراشو که فقط دوست دارن از بدبختیمون بگیم اونام کیف کنن ...😬😶😪
ای کاش دلمون صاف باشه ،برای همه خوشبختی بخوایم باور کن دعایی که میکنی اول انرژیش به خودت میاد.
من که از اینجا میرم ولی خواهشاا با کاربرای دیگه اینکارو نکنین دل شکستن اسونه همه میتونن اینکارو بکنن حداقل نمیتونی دل یکیو شاد کنی ساکت باش هرکس غماش و غصه هاش به اندازه خودش مهمه براش 👌 زیر تاپیکش ننویس فقط دغدغه ات خب اون تو اون زمان تو اون مکان مهمترین دغدغه اش حتما همون بوده که اومده نوشته همه که مثل شما نمیتونن دغدشون کارخونه شون باشه.
خلاصه برای تک تک تون ارزوی خوشبختی و موفقیت میکنم 🥰😘🧡
شاید یه روزی برگشتم شاید هم نه
ولی سعی میکنم بیرون از اینجا هم به بچه ها کمک کنم 🙂🌸
دوستتون دارم 🥰💐
یاعلی 💚