2777
2789
عنوان

پدرشوهرم فوت شدو...

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 91 پست
دقیقا.نوه به اسم یکی دیگه هستش.عشق و حالش واسه یکیدیگه هستش.بعد پدر دختر چه گناهی داره.من که یه یه ق ...

منم این تصمیمو دارم ولی مادرشوهر هی از خانوادموحال و احوال سیسمونیو میپرسه مستقیم به خودم بگه حالشو میگیرم، منم قراره باهمسرم بخرم، ولی همسرمو یه بار شستم گذاشتم کنار اونم قانع شد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا مشخصه😁 عزیزم هر زندگی مشکلات خاص خودشو داره، شماالان راضی میشی پدرتون خونشو بفروشه واسه پول ب ...

لیلیوم جان ، سیسمونی هم رسم بی خودی که به خورد ملت دادند اصلا با سیسیمونی موافق نیستم که خانواده ی زن بده ولی چیزی که وجود داره و تا به امروز از بین نرفته 

خواهرشوهر باید رضایت شوهرشو بگیره تا طلاهاشو بفروشه ، نمیشه که فقط یک طرف قضیه رو دید و جبهه گرفت ، باید فکر کرد 

یعنی من موندم بین این همه نظر خانم متاهل چرا فقط نظر یه دختر مجرد بی تجربه رو جواب دادی و راهنمایی خ ...

سرکاریم  

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
من دقیق متوجه نشدم....الان شما گفتید که خواهر شوهر بره سراغ عیش و نوش بعد این وسط این دوستمون که عرو ...

نمیشه فقط یک طرف قضیه رو نگاه کرد ، ببخشید من حرفم رو پس می گیرم 

میشه آدم بخواد میشه منم گفتم مادرم 300تومن گرفت بقیش به شوهرم گفتم خودت بگیر از تخم تویه به پدرو ماد ...

اها ۳۰۰ هزار تومن؟ فکر کردم میگی کل سیسمونی ۳۰۰ هزار تومنه، اره منم نمیذارم مادرم هزینه کنه، حتی از پس انداز خودم طلا میخرم میدم مامانم از طرف خودشون بده

راستی بچه ها من خیلی موافق سیسمونی و جهزیه م البته در مورد خانواده خودم میگم 

خاهر بزرگم بهترینا رو برد خیلی بهش رسیدن 

منم ک نوبت خودم شد سره هیچی کوتاه نیومدم تا تونستم خرید کردم

لیلیوم جان ، سیسمونی هم رسم بی خودی که به خورد ملت دادند اصلا با سیسیمونی موافق نیستم که خانواده ی ز ...

این اکی ولی ایشون هم زنه یه اقاییه این اقا بیاد طلاهاشو بفروشه خوبه؟ اونم تو این گرونی؟ عزیزم واسه اونا خریدن خودشون باید بدهی خودشونو بدن، شما حاظری همچین کاری بکنی خودت؟

خونه داره

هی بمن میگن بدهکاریارو چیکار کنیم

مادرشوهرم طلا نداره 

وضع مالی خوبی ندارن

شوهرمم خودش باکلی بدبختی بود این ماجرا اینجوری شد دیگه ...

نمیدونم حکمت کار خدا چیه

خدایا خودتت رحم کن

خدایا خودت هوامو داشته باش