2777
2789
عنوان

پدرشوهرم فوت شدو...

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بیچاره که ارث نذاشته.بدهیاشو دو برابر بدن به پسراش؟

اره ارث نداره

شدید وابستهو هوادار مادرشه

نمیخوام غصه بخورم شوهرم دلم براش کبابع

خدایا خودت هوامو داشته باش
خونه داره هی بمن میگن بدهکاریارو چیکار کنیم مادرشوهرم طلا نداره  وضع مالی خوبی ندارن شوهرمم ...

خداییش سیسمونیه خواهر شوهر زور داره بدید حالا بقیرو آره ولی اینو نه یه هیچ عنوان قبول نکن دوماده یذره دلش بسوزه اونم مثل شما عضو این خونواده اس 

خودشناسی DNA plus
استارتر حاضری شوهرخواهرت مثل شوهرت ارث بهش برسه؟اگه حاضری پس شوهرخواهرت باید خودش پول سیسمونی رو بده

شوهر خواهرم چیه؟

متوجه نشدم

خدایا خودت هوامو داشته باش
بیشتر از نصف این سیسمونی به درد نمیخوره 160هزار میده ست ناخن واقعا بعضیا احمقن حالا به کسی بر نخوره ...

هم من هم شوهرم به مامانم گفتیم نمیخواد خودشو تو زحمت بندازه! 

تک فرزندم فکر میکنه اگه سنگ تموم نذاره پشت سرش حرف میزنن... 

ولی واقعا اتاقش هم 9 متریه کوچیکه... نهایت یه کمد بخریم! 

دیدم تو فامیلمون با حقوق کارگری و نداری کلی سیسمونی و سرویس چوب گرفتن، یه ست شیشه شیر 500 هزار تومن! جای تأسف داره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
اون دوتا مثالو که واست زدم رو هم حاظری انجام بدی؟ مادرت راضیه؟ 🤔🤔

خونه رو نه چون وظیفه پسره بوده خونه بخره ، قسط خونه رو باید خودشون بدن و رک و راست حرفم رو بهش میزدم و می گفتم اون خونه هم جز ارث محسوب میشه ، با کسی تعارف ندارم  اما سیسیمونی رو آره قسط هاشو میدادم 

خونه رو نه چون وظیفه پسره بوده خونه بخره ، قسط خونه رو باید خودشون بدن و رک و راست حرفم رو بهش میزدم ...

عزیزم مجردی نمیتونی خودتو بذاری جای ادمای متاهل، رفتارها و محبت ها و پرروی ها و توقعات از خوانواده شوهر باخانواده خودت فرق میکنه، تا تجربه زندگی متاهلی رو نداشته باشی نمیتونی درک کنی این ۵ صحفه رو خانمای متاهل چی میگن، خانواده شوهر تا ارنجتم عسل کنی بدی بهشون اخر گازت میگیرن، امیدوارم همین قدر که با دل پاک و ساده به دنیا نگاه میکنی دنیا با دل پاکت راه بیادو دلت نشکنه هیچوقت