2777
2789
عنوان

باردارا و مامانای گل بیاید

84 بازدید | 15 پست

من هفته۳۳ هستم و ۱۶ کیلو وزن اضافه کردم😥

این ۶ هفته باقی مونده رو نمیخوام وزن اضافه کنم

اگه رژیم بگیرم ضرر داره؟

وزنم الان ۹۸ هستش

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  

بچه وزنش چقده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رژیم اصولی بگیر.. مثلا مطلقا از چربی استفاده نکن.. سیب زمینی سرخ کرده. ماکارانی و برنج و انواع شیرینی جات رو حذف کن.. ولی رژیمت طوری نباشه که گرسنگی بکشی و بچت وزن نگیره

عشق اول همسرم  عشق دوم پسرم  

اشکال نداره عزیزم مت بارداری قبلیم شدم ۱۰۲کیلو ولی بعدشیردهی خیلی لاغرشدم رژیم نگیرچون الان بچه بایدوزن بگیره وخودتم برای زایمان جون داشته باشی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
وزن بالا احتمال داره مسمومیت بارداری بگیری.. غذاهات رو حتما کم چرب و بیشتر بخار پز استفاده کن.. فشار ...

خيلي م نيست تا بيست كيلو شكم اول گير نميدن دكترا

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
وزن بالا احتمال داره مسمومیت بارداری بگیری.. غذاهات رو حتما کم چرب و بیشتر بخار پز استفاده کن.. فشار ...

فشارم ۱۰ ۱۱ هستش . دفع پروتیینو نمیدونم اما دکتر ک ج آزمایشمو دید گفت همه چی نرماله

اشکال نداره عزیزم مت بارداری قبلیم شدم ۱۰۲کیلو ولی بعدشیردهی خیلی لاغرشدم رژیم نگیرچون الان بچه باید ...

واقعا؟ من ک افسرده شدم 

هرروز صبح ک میرم رو ترازو ۵۰۰ گرم بیشتر میشم خیلی سریع دارم وزن میگیرم

یه رژیم اصولی بگیر.. مثلا مطلقا از چربی استفاده نکن.. سیب زمینی سرخ کرده. ماکارانی و برنج و انواع شی ...

وای میدونم انقدر ک برنج میخورم اینجوری میشه با چیز دیگه چجوری سیر بشم آخه

واقعا؟ من ک افسرده شدم  هرروز صبح ک میرم رو ترازو ۵۰۰ گرم بیشتر میشم خیلی سریع دارم وزن میگیرم

آره شدم شصت کیلو.اشکال نداره بیخیال فوقش تاآخرش اندازه من بشی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!