2821
2789

الان یک عده مثه دیروز بیان توهین کنن فان شما میشه؟.؟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواستگار دختر عموت فانته؟

همه جا خوب و بد داره عزیزم بهترین راه معاشرت و اشنایی با اون پسر و خانوادش هست بعد تصمیم گیری

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اصلا نمیدونم بجنورد کجاهس😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دیروز یه تاپیکی زده شده خیلیا اومدن و از مشهدیا بد گفتن واقعا باعث تاسف رفتارشون خیلی زشت بود

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

شادومعاشرتی اهل تفریح بگوبخند...یکسره به عروسی ومهمونی و مسافرتن....شهرشون به پاریس کوچولومعروفه....به تیپ ولباسشون اهمیت میدن

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
بیکار بودم..همین ب ذهنم رسید

اینجا خیلیا بی جنبه ان دیروز انقدر به مشهدیا توهین کردن خیلی رفتارشون زشت بود

همه جای دنیا ادم خوب و بد داره .شهرایی مثه مشهد و تهران که بزرگن و پایتخت  پر از ادما از قومیت های مختلفن .اصلا نمیشه نظر داد.واقعا زشته که بگیم فلان شهر بدن فلان شهر خوب .ما مردم ایران خودمون همو تیکه پاره میکنیم نیاز بهدجنگ با امریکا و اسرائیل نداریم 😏😏