2821
2789
عنوان

فکرو خیال

150 بازدید | 32 پست

دوستان عزیزم من دارم جدامیشم خواهش میکنم راهنمایی کنید چه سوره ای چ ایه ای چه ذکری بخونم که طرف از فکرو ذهنم خارج بشه خیلی دارم سختی میکشم نه خواب دارم نه خوراک زندگی برام جهنم شده توروخدا دعام کنید باشگا و بیرون رفتن هم نمیتونم اصلا نای این کارهارو ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی چیه وقتی محرمیت رو میخونیدخدا توی قلبتون تحساسی میذاره ک بهترین حس نصبت ب اون طرف رو داشته باشین بنظرم تا زمانی ک صیغه بینتون باطل نشه شاید فکر و خیال کمتر بشه از بین نمیره و بعد جدایی میگی کاش زودتر جدا میشدم ....حالا چرا میخای جدا بشی

میدونی چیه وقتی محرمیت رو میخونیدخدا توی قلبتون تحساسی میذاره ک بهترین حس نصبت ب اون طرف رو داشته با ...

اختلاف. بیکاره.فکر زندگی نیست فکر خوش گذرونیه

دیگه نمیتونیم باهم کنار بیایم دوست داشتن ی طرفه است

آدمیزاد ذاتا تو هر شرایطی باشه به اون شرایط عادت میکنه و خودشو وفق میده ،گذشت زمان باعث میشه عادت کنی،سخته ولی شدنیه ،چاره ای نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز