چقدرشرایط بدشده به مردم ازهمه طرف فشارمیاد معلوم نیست تاکجا ادامه داره اکثرا درحد خوردن و گذران زندگی هستن .نه کار نه پس انداز نه تفریح .خداخودش کمک کند
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
خدا کمک کنه،؟؟خدا چیکار کنه؟؟خدا عقل داده که استفاده کنیم
تا وقتی کسی خم نشه هیچکی سوارش نمیشه به خدا چه...
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
با اینکه اقتصاد ایران از هم پاچیده ولی تو اطراف من خانواده هایی که تا چندسال پیش متوسط بودن از نظر مالی الان خیلی خیلی بهتر شدن رو اونا تاثیر نداشته شایدم سوراخ دعارو پیدا کردن
اینایی که گفتی فقط یکی از مشکلات منه. پس من چی بگم. شانس ندارم که بمیرم برم اون دنیا خدا میگه بیا اینجا ببینم. مگه توام بنده ما بودی؟ چرا تاحالا ندیدمت پس؟😂😐😐😥
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
تو ایران خراب شده اینجوریه وگرنه اکثر آدما تو کشورای دیگه این دغدغه های مارو ندارن.الان دیشب اخبار دیدم میگفت ایران برای بازسازی سوریه کمک هزینه میده وای خیلی سوختم این همه مردم بدبخت داریم این همه کشور احتیاج به بازسازی داره اونوقت پول ملتو چه جوری به باد دارن میدن.