2777
2789
تو این ماه عزیز با دل پاک ازخدابخوا  امابنظرمن اگرواقعا طرف بخوادت و قسمت همدیگه باشین خیلی قش ...

مرسی عزیزم شمام دعا کن برام.انشاالله کنار همسرت از ته دل شاد باشی و واسه ماهم ارزوی خوشبختی کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی صبوری کردم.کلا مغرورو لجبازه خودشم میگفت واقعا عاشقمی که هرکاری کردم باهات موندی...خدا میدون ...

ای بابا 

مرد مغرور و باجذبه خوبه ولی نه تو رابطه باعشقش

مرسی عزیزم شمام دعا کن برام.انشاالله کنار همسرت از ته دل شاد باشی و واسه ماهم ارزوی خوشبختی کنی

واست دعامیکنم انشاالله به خئاست خدابه اونی که دوسش داری برسی ودرکنارش ارامش داشته باشی بنظرم ارامش داشتن کنار شخصی که دوسش داری خیلی مهمههههه

الان همسرتو دوس داری؟؟ من هی میگم این رفت ینی زندگیم با همسرم چی میشه؟میتونم فراموش کنم...

بابای بچمه چاره ای ندارم...اما تو دعوا و دلخوری هرچی بشه یاد اون میفتم میگم شاید اون بود عاشقانه دوسم داشت....فراموشکه عمرا اما عادی میشه

من خیلی صبوری کردم.کلا مغرورو لجبازه خودشم میگفت واقعا عاشقمی که هرکاری کردم باهات موندی...خدا میدون ...

فدای دلت بشم من😟دخترا خیلی گناه دارن😢 خدا بت صبرو عارامش بده عزیزم.ببین یچیزی میگم تروخدا از دستم ناراحت نشو.بااین رفتاری ک عشقت باهات کرده بنظر میاد ک تو خیلی بیشتر دوسش داری و اون عاشقت نیس،تروخدا ناراحت نشو ازم.ع خدا ی عشق واقعی و قشنگه دوطرفه بخا.من خاستمو بهم داد.ایشالا خدا بهت عارامش و خوشی بده عزیزم

بابای بچمه چاره ای ندارم...اما تو دعوا و دلخوری هرچی بشه یاد اون میفتم میگم شاید اون بود عاشقانه دوس ...

هیچوقت شوهرتو باکسی که قبلامیخواستیش مقایسه نکن چون اگربااون زندگیت بهترمیشد قطعا بهش میرسیدی

منم داداشم مخالفت کرد و نذاشت حتی خواستگاری بیان چون میدونست دوستیم

منم بابام فهمیددوست بودیم...خیلیم حساسه وسرسخته ولی گفت چون اومده خاستگاری میدمت بهش