2777
2789
عنوان

اگر به فنگ شویی و ازبین بردن انرژیهای منفی وارد هستید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 36 پست
مبارکه عزیزم بسلامتی و دل خوش به این چیزا فکر نکن لطفا

ممنونم راستش خیلی دوسش دارم مخصوصا که یه شهر دیگه هست و دارم از شهری که ۱۲ ساله از عروسیم به بعد توش زندگی می کنم میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم راستش خیلی دوسش دارم مخصوصا که یه شهر دیگه هست و دارم از شهری که ۱۲ ساله از عروسیم به بعد توش ...

همینکه از این اتفاق خوشحالین عالیه
یعنی دلتون روشنه
پس مبارکههه

نمیدونم چرا ولی تاپیکاتو خوندم و باور نکردم..

همشون رو هم قفل کردی که کسی نظر نده..

ما دو نفر رو داشتیم تو فامیل که تجربه مرگ رو داشتن و بعد مدت کوتاهی هردو فوت کردن.. یکی زودتر یکی دیرتر..

میگفتن ازراییل رو دیدن و ازش مهلت خواستن.. ولی کسایی که شما میگید اصلا حرفی از ازرائیل نزدن و انگار روحشون کشکی رفته یه دوری زده اومده.. شما سعی دارید بگید چیزایی که به ما گفتن دروغه و راست نیست..حرفی از ازرائیل و قبضه روح نیست

مادر خودم وقتی برادر جوونشو از دست داده بود خیلی بی تاب بود و خوابش رو زیاد میدید.. میگفت بهم گفت جام خوبه ولی به بچه هات بگو نماز بخونن اینجا سوال میکنن..

یا براش خیرات میکرد به خوابش اومده بود و میگفت به دستم رسید..یعنی اعمال خوب و بد ما حساب کتاب میشه و خوبی ها ‌و خیرات ها در نظر گرفته میشه

شما مطالبتون رو خیلی شبیه رمان ها نوشتید و عامیانه و قابل پذیرتر صحبت نکردی.. 

نمیدونم چرا ولی تاپیکاتو خوندم و باور نکردم.. همشون رو هم قفل کردی که کسی نظر نده.. ما دو نفر رو د ...

سلام دوست عزیز در مورد پستی که گذاشتی به چند مورد اشاره می کنم :

1_ اون تاپیک هایی قفله که لینکِ تاپیکِ اصلی رو توشون گذاشتم و ارجاع دادم به تاپیکِ اصلی، ولی تاپیک اصلی که تجارب توی اون هست و الان 43 صفحه شده بازه و همه هر روز توش مطلب میزارن، همین امروز هم چندین پست توش ثبت شده می تونی بررسی کنی. 

2_ من این مطالب رو از خودم ننوشتم که بخوام به صورت رمان بنویسم و قصدمم پر بازدید شدن نیست چون همونطور که میبینی توی اون تاپیک، از کو کو و بچکون و مسخره بازی خبری نیست، من اون مطالب رو از نت و سایت‌های مرتبط با موضوع و جاهایی که مطالبی در این مورد دارن ،عیناً کپی می کنم و منبع رو هم اکثراً آخر مطالبم ذکر کردم. 

3_ در مورد حضرت عزرائیل چندین تجربه ایرانی  به ایشون اشاره کردن، خارجی‌ها رو نمی دونم که حضرت عزرائیل رو میشناسن یا نه ولی چندتا تجربه ایرانی به ایشون اشاره کردن (فکر کنم شما تاپیک رو کامل نخوندین) 

👇👇👇👇

ولی لزوما همه تجربه ها هم شاملِ دیدنِ حضرت عزرائیل نشده و بعضی‌ها هم ایشون رو یا ملاقات نکردن (که من هم علتش رو نمی دونم) یا شاید هم ایشون رو نشناختن. 

آقای زمانی (تجربه کننده 32 دقیقه مرگ که چندین مرتبه در سال، توی دانشگاه های مختلف کشور با حضور اساتید روانشناسی وفلسفه جلسه میزارن و در مورد تجاربشون صحبت می کنن) در رابطه با اینکه چرا ایشون حضرت عزرائیل رو ندیدن گفته :

(( شخصا تجربه برخی افراد را شنیده ام که درباره ی فرشته مرگ هم گفته هایی داشته اند ولی در تجربه ی خودم این مرحله رخ نیفتاد.
بنده فقط با آن موجود نورانی یا رهنمای مقدس ، روبرو ( مواجه ) شدم,

موجودی راهنمایی کننده را ادراک کردم که سراسر وجودش عشق مطلق بود.

البته باید گفت چه بسا ملاقات فرشته ی مرگ ( که در عربی ملک موت گفته می شود برای کسانی است که دچار مرگ بی بازگشت شوند).

به هر حال در تجربه ی خودم سعادت مواجهه و رویارویی با این فرشته ی بزرگ و مقرب خداوند نصیبم نشد.
منبع :کانال زندگی پس از زندگی )) 

نمیدونم چرا ولی تاپیکاتو خوندم و باور نکردم.. همشون رو هم قفل کردی که کسی نظر نده.. ما دو نفر رو د ...

(( یا براش خیرات میکرد به خوابش اومده بود و میگفت به دستم رسید..یعنی اعمال خوب و بد ما حساب کتاب میشه و خوبی ها ‌و خیرات ها در نظر گرفته میشه))!!!!!!! 

مگه من توی تاپیکم غیر از این گفتم؟  جابه جای تاپیک همش دعوت به انجام کار خیر و خوبی در حق همه بنده ها  و  رفع حق الناس و انجام ندادن ظلم و قضاوت و تهمته. تعجب می کنم  از این حرفتون. واقعا فکر می کنم تاپیک رو کامل نخوندین