2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنین

111 بازدید | 21 پست

من و پارتنرم یکم شرایطمون فرق داره

ایشون تو ی کشور دیگست ک خب خیلیییی از سطح رفاه بیشتر از ایرانه و من اگه بخوام ازدواج کنم نمیتونمم جهیزیه با خودم ببرم!

و از طرفی هیچی از رسم های ازدواج سر در نمیارم

چقد برای جهیزیه هزینه کردین شما ؟ ک منم حداقل ی مبلغی تو ذهنم باشه ک همون مقدار رو داشته باشم

من متاسفانه بنا ب دلایلی طلا یک گرم هم پس انداز ندارم ک با خودم ببرم خونه شوهر ! برخلاف چیزی ک از خانومای نی نی سایت شنیدم و مقدار طلایی ک دارن و بردن

ی سوال دیگه اینکه چه مراسم هایی باید گرفته شه؟ دوماد باید چه هزینه هایی کنه و خانواده عروس چی؟

...

از طرفی هم طلا داره روز ب روز گرون تر میشه و من فقط این وسط استرس میکشم!

...

خانوادمم اصلا ب فکر نیستن و چیزی بگم میتوپن بهم

میگن واسه جهیزیه وام ازدواجتو میگیریم و قبل رفتن میدیم بهت ... خب... همین فقط؟

...

این پسره هم میره رو مخم بعصی وقتا... میگه نه من انتظار چیزی ازت ندارم ولی آدم متوجه میشه ک حرف مفته! دوست ندارم بعدا سرکوفت بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خودش میگه جهیزیه نمیخوام نگران چی شدی

مگه میشه همچین چیزی

داره با کلی سختی خونه میگیره خودش میگه دیگه پولی برام نمیمونه واسه وسایل! خب بعدا هم بگیره من میشم برگ چغندر ک این وسط

تا همین الانم همین کارو کردمولی آینده چیدوست ندارم کوچیک بشم جلو هیچکس

کوچیک نمیشی. شرعا و قانونا تهیه خانه و وسایل منزل به عهده مرد هستش. با اعتماد به نفس حق به جانب باش. اونایی که جهاز نبردن عزیزترن دیدم که میگم

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین!