2821
2789

آن الله مع صابرین

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ💚🌺

شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

(وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم):

و شاید چیزی را خوش ندارید و [درحالی که] آن برای شما خوب است و شاید چیزی را دوست بدارید و [حال آنکه] برای شما بد است!

عاقل از ما می رمد دیوانه هم

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ ... • وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ...؛[۳][۴]حرام شده است بر شما، ... و زنان شوهردار بر شما حرام است؛ مگر آنها را كه در جنگ با كفار اسير كرده و مالك شدهايد....»[۵][۶]

یه تیکه از سوره نسا رو برات فرستادم که خیلی محبت داره نسبت به زن ها😍😂😂و عاری از زن ستیزیه

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ ... • وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ...؛[۳] ...

وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۖ كِتَابَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ ۚ وَأُحِلَّ لَكُمْ مَا وَرَاءَ ذَٰلِكُمْ أَنْ تَبْتَغُوا بِأَمْوَالِكُمْ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ ۚ فَمَا اسْتَمْتَعْتُمْ بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً ۚ وَلَا جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُمْ بِهِ مِنْ بَعْدِ الْفَرِيضَةِ ۗ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا

ترجمه: و زنان شوهردار بر شما حرام شدهاند، مگر زنانی که (در جنگها) به اسارت شما درآیند؛ این حکم الهی بر شما مقرر شده است. و غیر از اینها، برای شما حلال است که با اموال خود، در حالی که پاکدامن باشید و زناکار نباشید، آنان را به همسری بگیرید. پس زنانی را که از آنان بهرهمند میشوید، مهرشان را به عنوان فریضه به آنان بدهید. و در آنچه پس از تعیین مهر، با رضایت یکدیگر توافق کنید، گناهی بر شما نیست. همانا خداوند دانا و حکیم است

اول اینکه کامل بنویس دوما این اعمال مال زمان قدیم هست سوما شما تفصیر بلدی چهار اینکه خدا زن ستیزه😑 پناه بر خدااا

وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاءِ إِلَّا مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۖ كِتَابَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ ۚ وَ ...

کامله از گوگل برداشتم

آره آره عزیزم خودتو گول بزن،آره حتما خدا گفته،اموال خود!!!😂🙂

حوصله بحث و تعلیق ندارم هرچی مذهبی جماعت میگه درسته

توروخدا بیخیال شو جان عزیزت

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ ... • وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ...؛[۳] ...

لطفا تاپیک رو سیاسی و جای جدال و بحث نکنید

کامنتتونم بردارید وگرنه مجبور میشم گزارش بزنم

کامله از گوگل برداشتمآره آره عزیزم خودتو گول بزن،آره حتما خدا گفته،اموال خود!!!😂🙂حوصله بحث و تعلیق ...

معلومه که بیخیال میشم فکر کردی من حوصله بحث دارم یا ثابت کنم جایزه میگیرم موفق باشی🤝

لطفا تاپیک رو سیاسی و جای جدال و بحث نکنیدکامنتتونم بردارید وگرنه مجبور میشم گزارش بزنم

😂😂😂😂سیاسی چیه،آیه قرآن گزاشتم،وا خجالت نمیکشی آیه قرآن رو رد میکنیییی

گزارش بده تهدید چی میکنی رئیس جمهور😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792