2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت. مرغ. ماهی. میگو دارم ولی تن درستدکردنشو ندارم. حبوبات پخته هم فریز دارم.. بنظرت املت بدرستم‌؟& ...

املت هم خوبه به به من از افطار دیروز خورشت قیمه دارم خودمو و دخترم بخوریم.ای خدا افطار چیکار کنم منم همه چی دارم ولی حوصله ندارم

عدسی برا افطار نمیخوره شوهرم ماکارانی درست کردم.چلو گوشت رو میشه بگی چه جوری درست میکنید

پیاز و تفت بده بعد تو زرد چوبه بریز  بعد ففل یه زره نمک بعد توش گوشت گاوتو که تکه تکه کردی تفت بده اب بریز 2 تا 3 کاسه بعد در زود پزو براز تا 45 دقیقه بپزه بعد درشو باز کن تو ش یدونه گالیلا بلانکا زرد رنگ از اون ترکیه ای ها رو میگم بعد رب بریز درشو بزار بزار خوب به خودش بیاد زیرشم کم کن تا وقتی که خ.ب جابیوفته می تونی اینو با گوجه سرخ کرده یا سیب زمینی سرخ کرده و البته برنج ایرانی نوشجان کنید 

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 
پیاز و تفت بده بعد تو زرد چوبه بریز  بعد ففل یه زره نمک بعد توش گوشت گاوتو که تکه تکه کردی تفت ...

فقط بار دوم وقتی که درشو میزاری همین جوری بزار جفتش نکنی ا

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر