2821
2789
عنوان

با یه آقایی در ارتباطم

345 بازدید | 32 پست

که جدا شده و به پسر بزرگ داره

بعد هنوز با همسر سابقش در ارتباطه واسش کادو تولد میخره باهم شام میرن بیرون

بهش گفتم با همون ازدواج کن خب گفت ازدواج با اون اصلا ممکن نیست خودم نمیخوام باهاش ازدواج کنم

مثال هم خدا رومیخواد هم خرما

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مجردم و ۳۵ سالمه

نمیدونم چرا نمیتونم فراموشش کنم هرشبم بهم زنگ میزنه وکلی صحبت میکنه امروز گفتم از ارتباط با زن قبلیت ناراحتم عصبی شد وسعی کرد توجیه کنه

مادر بچه اشه با شماهم که هنوز رسمی نیست

اگه همو میخواستن که جدا نمیشدن

میدونم پذیرفتنش واقعا سخته اما پسرشون عاملی هست که اینارو تا ابد به هم متصل میکنه حتی بعنوان دوست اجتماعی

اگه اذیت میشی ادامه نده گلم

منم مجردم و ۳۵ سالمهنمیدونم چرا نمیتونم فراموشش کنم هرشبم بهم زنگ میزنه وکلی صحبت میکنه امروز گفتم ا ...

بنظرم ولش کن برا چی خودتو کوچیک میکنی ،تو گزینه دومی براش مثل زاپاس براش عمل میکنی میبینه زن قبلیش بهش محل نمیده میاد طرف تو ،وگرنه چه معنی داره کادو بخره برای اون وقتی از هم جدا شدن

مشکلت چیه خبمادر بچه اشه با شماهم که هنوز رسمی نیستاگه همو میخواستن که جدا نمیشدنجداشدن اما پسرشون ع ...

اونم همینو گفت

که حال پسرم بهتر میشه آخه پسرش بیست وخردهای سنشه

2825
2823
2791
2779
2792