2777
2789
عنوان

احساس میکنم داره دیر میشه

100 بازدید | 17 پست

با یه سرعت خیلی زیادی همه ی همسن و سالام دارن ازدواج میکنن تو این دانشگاه خراب شده برای هر کسی شوهر پیدا شد الا من

واقعا احساس می کنم دارم جا میمونم

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من رفیقم داداشش یه دوست دختر داشت رفت گرفتش الان دارن جدا میشن شیش ماه نگذشته از ازدواجشون🤣🤣🤣معمولا ازدواج توی سن کم مسخره هست چون از لحاظ عاطفی بچه هستن نمیتونن دربرابر مشکلات مقاومت کنند پس برای ازدواج زیاد عجله نکن تو تا 35 37 سالگی وقت داری

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

احساس نکنمگه ازدواج هم وقت داره اخه

به نظرم وقت داره

شایدم دارم اشتباه فکر میکنم

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.
بیخیال من الان شوهر دارم تقی به توقی بخوره ازش کتک میخورم تا حرف هم بزنم طلاق نگیر بده پشته سرت حرف ...

والا منم به خاطر اینکه خواستگارام خوب نبودن ازدواج نکردم در واقع به آخر و عاقبتش که فکر میکردم منصرف میشدم

ولی واقعاً چرا نباید یک نفر اونطور که خودم دوست دارم بیاد!

والا منم به خاطر اینکه خواستگارام خوب نبودن ازدواج نکردم در واقع به آخر و عاقبتش که فکر میکردم منصرف ...

میاد غصه نخور ولی عجله نکن اصلا تا آخر عمرت مجرد بمونی بهتر از اینه که بری با یه عوضی

https://uupload.ir/

وا مثلا چه وقتی اخه

چمیدونم مثلاً دختر تا یه سنی خواستگار داره و از این جور حرفها 🤭 حالا خودمم آماده نیستما

فقط انگار دوست ندارم از بقیه کم بیارم

چمیدونم مثلاً دختر تا یه سنی خواستگار داره و از این جور حرفها 🤭 حالا خودمم آماده نیستما فقط انگار د ...

بحث سر زندگیه

نمیشه واسش سن تعیین کرد و گفت بخاطر کم نیاوردن ازدواج کنیم که🙁

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

میاد غصه نخور ولی عجله نکن اصلا تا آخر عمرت مجرد بمونی بهتر از اینه که بری با یه عوضی

اینو قبول دارم تنهایی بهتر از همنشین بده ولی امیدوارم خوبش رو هم تجربه کنیم

واقعا کسی از دانشگاه شوهر پیدا کرده؟ چه جالب 😂😂😂بابا چی ان اون ریقوها

دخترای الان گلچین میکنن 😂 البته جز من 😒