2821
2789

کسیییییییی میدونه

تجربه داشتید🙄🌝

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

تا قبل ۱۶ هفته

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تا قبل ۱۶ هفته

پزشک همکاری میکنه یا درد سر داره

چیزای مختلفی شنیدم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۳ هفته بود 😔

خودتون انجام دادین یا سقط شد

پزشک همکاری میکنه یا درد سر دارهچیزای مختلفی شنیدم

بستگی داره به چه علتی بخوای سقط کنی

ولی تو شهر ما چندتا مطبه دکترا زیر میزی میگیرن غیرقانونی سقط انجام میدن حتی تو هفته های بالا😫

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
من چون خودم خواستم سقط کنم اول رفتم سونوگرافی وقتی مطمعن شدم قلب تشکیل نشده سقطش کردم.. فکر کنم ۵ ۶ ...

چجوری ؟؟

دکتر انجام داد براتون ؟

عمدی ؟؟؟؟ دکتر گ اصلا همکاری نمیکنه بکنه مدرکش باطل مبسه

پس این همه سقط رو کی انجام میده

بستگی داره به چه علتی بخوای سقط کنیولی تو شهر ما چندتا مطبه دکترا زیر میزی میگیرن غیرقانونی سقط انجا ...

علتش نخواستن بچه منطقی نیست ؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792