2821
2789
عنوان

نهایت نامردی رو در حقم تموم کرده

915 بازدید | 48 پست

من هیچی کم ندارم ، از لحاظ ظاهر و اخلاق و نجابت و تحصیلات، ۱۰ سالم ازش کوچیکتر بودم ولی عاقلتر بودم، بی نهایت دوسش داشتم همه جوره بهش ثابت کرده بودم 🥲هررررچی فک میکنم هیچی کم نزاشتم هیییچی

پس چرا نه خودمو خواست نه بچه ای که دنیا آوردم😭براحتی رهامون کرد رفت هیچوقتم پشیمون نشد، به بدترین شکل ممکن هم رفت، با اینکه ثروتمنده ولی بدون پول و سرپناه رهامون کرد رفت😭هرجور فک کنین تحقیر کرد و ....

جلوی عالم و آدم خار و خفیفمون کرد

حداقل طلاقم نمیده تا از راه دادگاه پاسگاه نجات پیدا کنم، فقط داره عذابم میده ،،، چون در زمانی که خانوادش بدون دلیل خواستار جداییمون شدن من موندم و ساختم ، همه اینا رو کینه کرده میگه باعث شدی خانوادم ناراحت بشن

بچمون یه بیماری داره که تحت درمان بود اما حتی حاضر نشد هزینه درمان رو بپردازه

کی اینجوری نامردی میبینه که من دیدم 😭😭😭😭

منی که تو اوج بچگی بابامو از دست داده بودم به بدترین شکل ممکن و مشکلات بعدش رو چشیده بودم ،...

بسم نبود ؟؟؟؟؟

دیگه خسته شدم 😭هیچکس منو نمیبینه و درک نمیکنه حتی خدا هم رهام کرده😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرار کرده؟از طریق قانون میتونی پیگیری کنی؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مردا همشون قدرنشناسن وقتی زیادی خوب باشی قدر نمیدونن و ولت میکنن متاسفانه

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

خب مشکل همینجاست که میگی هیچی واسش کم نزاشتی! واسه مرداد باید کمبزاری مخصوصا نر ها

آفرین دقیقا درسته

بنظرم اینو باید به همه دخترا قبل از ازدواج یاد داد واقعا قانون طلایی موفقیت در ازدواج همینه اما متاسفانه اکثر خانوما تو زندگی مشترک بیش از اندازه مهربونی و فداکاری و از خودگذشتگی میکنن و اخرش پشیمون میشن🥲

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

آفرین دقیقا درستهبنظرم اینو باید به همه دخترا قبل از ازدواج یاد داد واقعا قانون طلایی موفقیت در ازدو ...

من شانسم یه جوریه که اگه رو نمیدادم هم باز ولم میکرد میگفت زن بدی بود رو نمیداد

بزرگترین اشتباه ادما اینه که چیزی کم نمیزارن

هیچ وقت صد در صد روح و جسم و عشق و علاقه تون رو واسه کسی نزارید یه دفعه میره شما میمونید و استخون های خرد شده تون🙂

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

2825
2823
2791
2779
2792