2777
2789

سلام شبتون بخیر امروز ۳۰ پریودم بود دورههام ۳۲ یا۳۳روزه اس چند روز سینه درد داشتم بعد پهلو درد دارم چند روزه خیلی هم آزار دهنده اس کمر درد هم دارم کمی هم دل درد حالا نمیدونم باردارم یا حامله آخه روزه هم میگیرم میترسم حامله باشم و ضرر باشه چیکار کنم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعید نیست عزیزم ولی ممکنم هست علایم قاعدگی باشه.الان دقیقا چند روز از موعدت گذشته؟

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

انسالله که مثبت باشه میتونی بی بی چک بزنی ولی ممکنه الان منفی کاذب بشه بهتره بذاری ۴ -۵ روز بگذره 

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

من دو روز مونده بود به پری هاله افتاد ولی دیشب که روز موعدم بود خط نداشت...شما هم پهلو درد داری؟ منم کمردرد و پهلو درد دارم و تخمدان چپم تیرهای آروم میکشه...دیشب علائم پری داشتم ولی نیومد  کلا بلا تکلیفم 

من دو روز مونده بود به پری هاله افتاد ولی دیشب که روز موعدم بود خط نداشت...شما هم پهلو درد داری؟ منم ...

وای من دارم از پهلو درد میمیرم البته اینطوری هم نیست که مداوم باشه ها چند دقیقه درد میگیره بعد خوب میش کمد دردم که دیگ نگو تمام دلدردشبیه پریود هم دارم تازه من روزه هم میگیرم

امروز صبح یکمی حالت تهوع داشتم انگاری که عق میزدم گلاب ب روتون