تلفن خونه روی خط منه یک خانمی زنگ زده میکه خودتی یا مامانتی میگم مامانم😂میگه نه آخه خودتی یا مامانی سه چهار بار گفتم گفتم مامانم بفرمایید گفت نه آخه من میخوام با مامانت حرف بزنم بیام خونتون🤣گفتم شرایط رو فرمایید مامانم خونه نیست تا دوهفته هم خونه نیست گفت نه آخه فقط مامانت گفتم مامانم هم شرایط رو به من میگه قبل شرایط هم نمیذارم کسی خونه بیاد گفت عه پس متولد چندی شاغلی درس نخوندی؟🤣بابات چیکاره اس دوباره گفت مامانت کجاست میخوام فقط با مامانت حرف بزنم کی میاد جوش آوردم گفتم اصلا یه ماه خونه نیست گفت عه پس مامانت شاغله🤣منم چندین بار گفتم خدافظ خدافظ قطع نمیکرد اصلا هی با خنده حرف میزد.😐کنههههههههه
تو شهر ما مامانا اول خودشون یه دور میان من هیج وقت خواستگاری نداشتم که پسره رو بیاد همیشه مامان ها میاد و به دیدن پسره نرسیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.