2777
2789
عنوان

اگه کسی میدونه لطفا بگه (خیلی واجب_غسل)

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسأله ۳۸۹ کسی که چند غسل بر او واجب است می‌تواند به نیّت همه آنها یک غسل به جا آورد (۱)، یا آنها را جدا جدا انجام دهد (۲). 

(۱) (خوئی، سیستانی:) و ظاهر ((تبریزی:) و أظهر) این است که اگر یکی معیّن از آنها را قصد کند، از بقیه کفایت می‌کند.

(زنجانی:) بلکه اگر یکی معین را نیت کند ظاهراً از دیگر غسلها کفایت می‌کند پس اگر بخواهد غسلها را جدا جدا انجام دهد، غیر از غسل ِ اول، بقیه غسلها را به نیت رجاء انجام دهد. 

(۲) (گلپایگانی، صافی، نوری:) ولی اگر در بین آنها، غسل جنابت باشد و به قصد آن غسل کند غسلهای دیگر ساقط می‌شود.

(مکارم:) مسأله چند غسل واجب، یا واجب و مستحب ّ را می‌توان با یک نیّت انجام داد، یعنی یک غسل کند به نیّت جنابت و حیض و مس ّ میّت و غسل جمعه و مانند آن و از همه کفایت می‌کند.

• توضیح المسائل مراجع مطابق با فتاوای سیزده نفر از مراجع معظم تقلید/ متن اصلی از رساله امام خمینی و مُحشی حضرات آیات: سیستانی، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، شبیری زنجانی، بهجت،فاضل،  اراکی، خویی، گلپایگانی، تبریزی.
گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
فقط ی غسل کفایت چندتا رو نمیکنه بجز جنابت الکی فتوا ندید الکی .اعمال یکی خراب میشه مدیون میمونید

جنابت تاموقعه ای که جنب نباشی نمیشه براغسلهای دیگه انجام داد.مگه اینکه حیض باشی وجنب بشی.

برای شفای مریضا صلوات بفرستید.
مسأله ۳۸۹ کسی که چند غسل بر او واجب است می‌تواند به نیّت همه آنها یک غسل به جا آورد (۱)، یا آنها را ...

بله خیلی هم جامع و خوووب 😘

به خودت بیا یه ذره !😏
من اینو تا حالا نشنیدم اما یبار غسل جنابت کنی همه غسلایی ک گردنت بوده رفع میشه

عجيبه ميفرماييد حوزه درس خونديد و كتاب احكام رو ميل نموديد اما از غسل ما في الذمه مطلع نيستيد!

وقتي ميفرماييد جنابت پس فقط گفتيد جنابت 

اين ديگه شامل نفاس و حيض و ميت و استحاضه نميشه!!!

بيشتر در درسها تامل بفرماييد.

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...