2777
2789
عنوان

شوهر بچه نه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
شوهر خواهر من تک پسره هفته ای یک بار با خواهرم میره خونه مامانش تازه اونام نزدیکن.من خیلی به خواهرم ...

محیا جون من نکته رو بهت گفتم.... تا حالا به این فکر میکردی که چیکار کنی که نره .. حالا به این فکر کن که چیکار کنی که همزمان که میره همه چی به نفعت تموم بشه.... بعدش هم زندگیتو با هیچکس مقایسه نکن... هر زندگی یه مدله هر ادمی یه مدل... قرار نیست زندگی من و خواهرم مثل هم باشه... با مقایسه. لطمه میخوری... چون ما فقط ظاهر زندگی افرادو میبینیم... بعضی ها بلدن چجوری درداشونو پنهون کنن

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
اگه یه بار از کار مامانش ناراحت میشدی شوهرت بهت حق میداد یا همیشه حق بامامانش بود؟ من اگه شوهرم احسا ...

معلومه که حق با مامانش بود.. اون اوایل یکدفعه که کاملا حق با من بود و دیدم جانب داری میکنه فهمیدم که بحث فایده نداره... فقط باید خودمو بیشتر تو دلش جا کنم تا حرفم به کرسی بشینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که حق با مامانش بود.. اون اوایل یکدفعه که کاملا حق با من بود و دیدم جانب داری میکنه فهمیدم که ...

چندساله ازدواج کردی وچقدر تونستی شوهرت رو تغییر بدی؟بچه هم دارید؟ اگه دوست داشتی جواب بده

چندساله ازدواج کردی وچقدر تونستی شوهرت رو تغییر بدی؟بچه هم دارید؟ اگه دوست داشتی جواب بده

هشت سال میشه امسال.. بله بچه هم دارم و تغییر هم اون اوایل خیلی خودم رو باهاش وقف دادم ولی الان تغریبا شبیه به هم شدیم... البته تنش سر همین موضوع ها خیلی داشتیم ولی وقتی میدیدم حتی وقتی حق با منه هم جوری رفتار میکنه که اصلا نمیتونم ثابت کنم حق با منه منم مدلمو عوض کردم

هشت سال میشه امسال.. بله بچه هم دارم و تغییر هم اون اوایل خیلی خودم رو باهاش وقف دادم ولی الان تغریب ...

شماچه رفتاری میکنی؟ من تا زمانیکه سکوت کنم وهیچ اعتراضی نکنم وخودمو خوشحال نشون بدم روابط حسنه است.ولی ازدورن خودخوری میکنم و فشار عصبیم باعث دردهای مختلف تو بدنم میشه

شماچه رفتاری میکنی؟ من تا زمانیکه سکوت کنم وهیچ اعتراضی نکنم وخودمو خوشحال نشون بدم روابط حسنه است.و ...

الان یکم وضعیتم بهتر شده ولی همون موقع سکوت میکنم و یه وقتی که بینمون تنشی نیست با ارامش بهش میگم ازین موضوع ناراحت شدم و دلایل خودمو میارم... البته دلایل منطقی چون مردا خیلی منطقی اند و همراه باهاش یخورده هندونه هم زیر بغلش میزارم که تو مرد منی .. مگه من بجز تو چه کسی رو دارم و نظر تو برام خیلی مهمه .. حرفی نزدم و کاری نگردم تا با هم مششورت کنیم ... و ازین جور حرفا.. حتی وقتی قضیه اینقدر سنگینه که همون موقع اوقاتم میریزه به هم و نمیتونم ارامش خودمو حفظ کنم همسرو میکشم تو اتاق و با متد مظلوم نمایی این حرفارو بهش میزنم و میگم که ناراحت شدم... و الته توی همه حرفام هم میگم که به روی ماممانت نیار ناراحت نشه... مامانه بلاخره سنش بالاتره بی احترامی نشه... خیلی جواب داده تاحالا