2777
2789
عنوان

شوهر بچه نه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
عزیزم حساسیتتو کم کن.. مامانشه.. خودت به زودی مامان میشی.. به گردنش حق داره.... منم اوایل گه بچه ندا ...

حرفاش رو زندگیم اثر میزاره مثلا قرار بریم خونه اقوام من میره میاد میگه مامانم گفته چه خبره هر شب تو این گرونی بری مهمونی اونا دوباره میان خونه شما باید یه عالم خرج کنی

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

باهاش صحبت از سرکار فقط بیاد خونه،بعد بره،هر وقت دوس نداشتی بری باهاش،بعد اومدن از سرکار خودتو کلافه نشون بده و بگو دوس داری ببردت بیرون

خدا بزرگه خییییییلیییییییییییییبزرگ  پسر قشنگم شهریور بدنیااومده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش تو روم خیلی باهام خوبه احترامم داره ولی دگه زندگی من تو دستشه

یکی نیست بگه برا چی شما که اینقدر بچه نه نه هستین زن میگیرین.

حرفاش رو زندگیم اثر میزاره مثلا قرار بریم خونه اقوام من میره میاد میگه مامانم گفته چه خبره هر شب تو ...

شوهر من زرنگتر از این حرفاس،هیچوقت نمیگه مامانم میگه ولی میدونم از کجا خط میگیره،مادرشوهرم جلو شوهرم با نهایت احترام باهام برخورد میکنه،ولی وقتی تنها باشیم یا پشت سرم......،البته منم بی جوابمنمیزارم و سعی میکنم فقط با شوهرم برم و برگردم

باهاش صحبت از سرکار فقط بیاد خونه،بعد بره،هر وقت دوس نداشتی بری باهاش،بعد اومدن از سرکار خودتو کلافه ...

هر وقت گفتم من ببر بیرون.میره یه عالم یه چیزی میگیره مثل بستنی خوراکی بعد میگه محیا بریم خونه مامانم مستقیم میره خونه مامان جونش

حرفاش رو زندگیم اثر میزاره مثلا قرار بریم خونه اقوام من میره میاد میگه مامانم گفته چه خبره هر شب تو ...

کسی که با حرف حالت بگیره رو میشه با حرف و حیله زنونه دست گرفت... جر و بخث و مخالفت و نرو نرو راهش نیست...بهش بگو مامانته حق به گردنت داره برو خونشون سرش بزن .. دعای خیرش پشت سرمون باشه زندگیمون تضمینه (یخو هندونه زیر بغل همسرت بزار) در ادامه بگو ولی اونم یه فرده هر حرفی میزنه با هم مشورت میکنیم به نتیجه برسیم .. خودمون باید برای زندگیمون تصمیم بگیریم... تو مرد منی و نظرت.. نظر خود خودت برام مهمه نه چیزی که بقیه میگن.... .... و دیگه اینکه کاری نکن که همسرت نیاد بگه مامانش چی گفته.. میتونست وضع بدتر از این باشه و اصلا نیاد بگه و فقط ضربتی عمل کنه

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
شوهر من زرنگتر از این حرفاس،هیچوقت نمیگه مامانم میگه ولی میدونم از کجا خط میگیره،مادرشوهرم جلو شوهرم ...

شوهر من نمیگم مامانم گفته ولی من اینقدر سوال پیچش میکنم تا میگه مامانم گفته.

هر وقت گفتم من ببر بیرون.میره یه عالم یه چیزی میگیره مثل بستنی خوراکی بعد میگه محیا بریم خونه مامانم ...

بگو دوس دارم بریم پیاده روی، خیابون گردی با ماشین یا اصلا خونه مامانم اینا،هرازگاهی هم پیشنهاد بده برید خونه مامانش اینا،فقط میدونم منع کردن نتیجه عکس میده

کسی که با حرف حالت بگیره رو میشه با حرف و حیله زنونه دست گرفت... جر و بخث و مخالفت و نرو نرو راهش نی ...

من اگه اینطوری از مادشوهرم تعریف کنم،شوهرم باورش میشه میگه من از اول میدونستم اینارو تازه دستشم بازتر میشه دیگه نمیتونم مادرشوهرموجم کنم خخخخخخخ

هلیا جان شما تو این شرایط نبودی وضعیت وخیم تر از این حرفاست

چرا فکر میکنی نبودم... شوهر من تک پسر یه مادر تنهاست... وضعم داغون تر از همتون بود.... خییییلی افتضاح گوشه ای ازش بگم که بدون در زدن وارد اتاق خوابمون میشد...

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
چرا فکر میکنی نبودم... شوهر من تک پسر یه مادر تنهاست... وضعم داغون تر از همتون بود.... خییییلی افتضا ...

شوهر خواهر من تک پسره هفته ای یک بار با خواهرم میره خونه مامانش تازه اونام نزدیکن.من خیلی به خواهرم حسودیم میشه میگم خوش به حالت

چرا فکر میکنی نبودم... شوهر من تک پسر یه مادر تنهاست... وضعم داغون تر از همتون بود.... خییییلی افتضا ...

اگه یه بار از کار مامانش ناراحت میشدی شوهرت بهت حق میداد یا همیشه حق بامامانش بود؟ من اگه شوهرم احساس کنه از دست مامانش ناراحتم خون به پا میکنه.هیچ وقت هم با مامانش بحث ودعوا نکردم.ولی از نظر شوهرم حق ناراحت شدن هم ندارم چه برسه به اینکه بخوام از مامانش گله کنم

تازه یه مدت همسایه دیوار به دیوار مامانش میخواست خونه شون بفروشه میخواست خونه تازه خریدیم زیر قیمت بده بیا این بخره خودم کشتم تا بی خیال شد