چه کار کنم شوهرم نره پیش مادرش.خونمون با مادرش ده دقیقه فاصله هست همش میره اونجا دگه زندگیم مختل شده خسته شدم به خدا هنوز از سرکار نیومده میره اونجا.هرکار میکنم این کار ترک کنه فایده نداره بدتر شده حرفهای مادرش خیلی روش اثر میزاره دگه دارم داغون میشم.اگه راه کاری بلدین تو رو خدا دریغ نکنین
عزیزم حساسیتتو کم کن.. مامانشه.. خودت به زودی مامان میشی.. به گردنش حق داره.... منم اوایل گه بچه ندا ...
حرفاش رو زندگیم اثر میزاره مثلا قرار بریم خونه اقوام من میره میاد میگه مامانم گفته چه خبره هر شب تو این گرونی بری مهمونی اونا دوباره میان خونه شما باید یه عالم خرج کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرفاش رو زندگیم اثر میزاره مثلا قرار بریم خونه اقوام من میره میاد میگه مامانم گفته چه خبره هر شب تو ...
شوهر من زرنگتر از این حرفاس،هیچوقت نمیگه مامانم میگه ولی میدونم از کجا خط میگیره،مادرشوهرم جلو شوهرم با نهایت احترام باهام برخورد میکنه،ولی وقتی تنها باشیم یا پشت سرم......،البته منم بی جوابمنمیزارم و سعی میکنم فقط با شوهرم برم و برگردم
خدا بزرگهخییییییلیییییییییییییبزرگ پسر قشنگم شهریور بدنیااومده
حرفاش رو زندگیم اثر میزاره مثلا قرار بریم خونه اقوام من میره میاد میگه مامانم گفته چه خبره هر شب تو ...
کسی که با حرف حالت بگیره رو میشه با حرف و حیله زنونه دست گرفت... جر و بخث و مخالفت و نرو نرو راهش نیست...بهش بگو مامانته حق به گردنت داره برو خونشون سرش بزن .. دعای خیرش پشت سرمون باشه زندگیمون تضمینه (یخو هندونه زیر بغل همسرت بزار) در ادامه بگو ولی اونم یه فرده هر حرفی میزنه با هم مشورت میکنیم به نتیجه برسیم .. خودمون باید برای زندگیمون تصمیم بگیریم... تو مرد منی و نظرت.. نظر خود خودت برام مهمه نه چیزی که بقیه میگن.... .... و دیگه اینکه کاری نکن که همسرت نیاد بگه مامانش چی گفته.. میتونست وضع بدتر از این باشه و اصلا نیاد بگه و فقط ضربتی عمل کنه
هر وقت گفتم من ببر بیرون.میره یه عالم یه چیزی میگیره مثل بستنی خوراکی بعد میگه محیا بریم خونه مامانم ...
بگو دوس دارم بریم پیاده روی، خیابون گردی با ماشین یا اصلا خونه مامانم اینا،هرازگاهی هم پیشنهاد بده برید خونه مامانش اینا،فقط میدونم منع کردن نتیجه عکس میده
خدا بزرگهخییییییلیییییییییییییبزرگ پسر قشنگم شهریور بدنیااومده
هلیا جان شما تو این شرایط نبودی وضعیت وخیم تر از این حرفاست
چرا فکر میکنی نبودم... شوهر من تک پسر یه مادر تنهاست... وضعم داغون تر از همتون بود.... خییییلی افتضاح گوشه ای ازش بگم که بدون در زدن وارد اتاق خوابمون میشد...
چرا فکر میکنی نبودم... شوهر من تک پسر یه مادر تنهاست... وضعم داغون تر از همتون بود.... خییییلی افتضا ...
اگه یه بار از کار مامانش ناراحت میشدی شوهرت بهت حق میداد یا همیشه حق بامامانش بود؟ من اگه شوهرم احساس کنه از دست مامانش ناراحتم خون به پا میکنه.هیچ وقت هم با مامانش بحث ودعوا نکردم.ولی از نظر شوهرم حق ناراحت شدن هم ندارم چه برسه به اینکه بخوام از مامانش گله کنم