2777
2789
عنوان

قهر قهر قهر...کمکم ـکنید توروخداااا

1015 بازدید | 22 پست

خسته شدم از قهرقهرای بی دلیل و با دلیل شوهرم...سر چیزای مسخرههههه...فوق العاااده بهونه گیرههههه...فوق العاده زیااااد....فقط گیر میده داد و بیداد میکنهـ خدا نکنه یکم اخم کنی خود عااقااا قهر میکنه و طلبکار میشه...

یه بهونه هایی میگیره ک ـمیمونم از کجا میاره بخداااا

امروووز پییییییله ک وقتی میخوای با کسی حرف بزنی صداتو کلفت کن

حالا ادمـمتعصبی نیستااا

ولی قشنگگگ میفهمم وقتی فقط دنبال بهونه ست

چندوفته ب هممممه چی گیر میدهههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه عاطفیت رو باهاش قوی کن هنه چی خوب میشه

من خیلیییی ارومم خیلیی خیلی بش ابراز علاقه میکنم موقع عصبانیتش با ارومی و سکوت برخورد میکنم ولی خو منم ادمم دگـگاهی وواقعا کلااافه میشممم

اح شوهر منم گاهی اوقات اینطوره بخصوص ازجایی عصبانی باشه ایششسشس نکبتا

اصلاااا معلوم نیس چی میخوانننن

بش مبگم بابا خودت بگو من چجوری رفتار کنم من همونکار میکنم

قشنگگگ میبینم تو خونه میگرده ک یه بهونه پیدا کنه حالا امروز هیچی پیدا نکرد میگه صداتو کلفت کن

خانومی بجای شکایت و گلایه یکم هروم باش و اون ارامش رو هم ب همسرت بده  حتما مشکلی داره دیگ کمکش ...

بخدا خیلی سعی میکنم با ارامش ببا مهربونی منطقی با ابراز علاقه با هر روشی که فکر کنید ولی نمی‌دونمـ دگ چ کار کنم  

اصلاااا معلوم نیس چی میخوانننن بش مبگم بابا خودت بگو من چجوری رفتار کنم من همونکار میکنم قشنگگگ می ...

میفهمم ولش کن فقط هرچی گف بگو باشه دیگم ج ندا

خدایا شکرت تنهام نزار
چجوری صداتو کلفت کنی خنده دار میشه که😄

دقیقاااا همینو بش گفتم

صدامو کلفت کردم گفتک دلت میخواد اینجوری حرف بزنم??گفتم دوست داری همخ زنتو مسخره کنن؟؟

میفهمم ولش کن فقط هرچی گف بگو باشه دیگم ج ندا

ببین احساس میکنم همین اخلاقم روز ب روز داره بدترش میکنه چون واسه هممممه چی باشه شنیده ازم

ینی هر چی اون خواسته شده

ک فقط یکم کمتر عصبی بشه ولی دریغ از یکمـبهتر شدن