2777
2789
عنوان

قهر قهر قهر...کمکم ـکنید توروخداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 22 پست
ببین احساس میکنم همین اخلاقم روز ب روز داره بدترش میکنه چون واسه هممممه چی باشه شنیده ازم ینی هر چی ...

من میگم باشه دیگ ول نیکنه ببین قلقش چیه بنظرم منتطره تو بهونه بگیری بدتردعوا را بندازه

خدایا شکرت تنهام نزار
من میگم باشه دیگ ول نیکنه ببین قلقش چیه بنظرم منتطره تو بهونه بگیری بدتردعوا را بندازه

این اصلاااا ول نمیکنه

ک دگـ با خنده بش میگم خو عزیزم تو بگو من چ جوابی بدم ک راضی بشی بهت میگم باشه ولی مدام داری تکرارش میکنی

بعدش قهر میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اصلاااا ول نمیکنه ک دگـ با خنده بش میگم خو عزیزم تو بگو من چ جوابی بدم ک راضی بشی بهت میگم باشه ...

سلام خانومی

شما هنوز اینجا هستید؟

پشیمون نشدید از ازدواج باهمسرتون بخاطر قهرهاش؟

همسر منم قهریه. میخوام برم خونه مامانم. طلاق بگیرم قبل اینکه یه بچه رو بیچاره کنم

شماچی بچه داری؟

از طریق سرج پیداتون کردم. کاش بیاید پیاممو بخونید!

سلام خانومی شما هنوز اینجا هستید؟ پشیمون نشدید از ازدواج باهمسرتون بخاطر قهرهاش؟ همسر منم قهریه. ...

همسر منم مثل همسر شماست . خیلی هم پشیمونم از ازدواج باهاش ولی به ویژگی های خوبش که فکر میکنم یکم ذروم میشم با اینحال از بس بهم فشار میاد دوست دارم همه چی رو تموم کنم بره . 

ولی نگران خونوادم و آبرومون هستم اونوقت بقیه مسخره مون میکنن خونوادم هم خیلی شدید ناراحت میشن.

اگه پیامم دیدی بگو چیکار کردی

همسر منم مثل همسر شماست . خیلی هم پشیمونم از ازدواج باهاش ولی به ویژگی های خوبش که فکر میکنم یکم ذرو ...

سلام عزیزم 

ببخشید من دیر به دیر میام 

اگر دقت کنی پیامم برای سال ۹۷ هست. بذار بگم چه کردم تو این سه سال.

سال ۹۸ خیلی برام سخت گذشت. بیشتر از شش ماه باهام در مجموع قهر بود. هر دو تصمیم گرفتیم به طلاق. کلاس های بهزیستی رو رفتیم تا گواهی بدن بریم ثبت کنیم تو خدمات قضایی.

در همین حین یکی از اقوام نزدیک فوت کرد. و کارمان عقب افتاد. اوایل سال ۹۹ بود که اتفاقات بدی افتاد سر این قهرش و من به خونه پدرم رفتم. 

اونجا کارهای طلاق رو پیگیری کردم. هفت ماه پله های دادگاه رو جفتمون بالا پایین کردیم. و بلاخره گواهی طلاق رو گرفتیم. همسرم این رو نمی خواست. میدونست اگر من رو از دست بده دیگه به فنا میره.

اومد عذر خواهی کرد. گفت بریم جلسات مشاوره بیرون،. من سعی میکنم اخلاق قهرم رو کنار بذارم. 

چون مشاوره برا دادگاه فورمالیته بود و سریع برگه رو دادن و سعی بر دوستی نداشتن منم بخاطر خیلی چیزا با قلبی شکسته راضی شدم بریم. کلی از جیب مبارک پول مشاوره داد.

و من برگشتم به خونه 

قول داد که دیگه بیشتر از ۳ روز قهر نکنه. البته تو این چند ماه قهر کرده ولی طول نکشیده زیاد خداروشکر 

تو مشاوره بهم گفتن اشتباه از خودم بوده چون ناز مرد رو میکشیدم‌ 

گفتن اگر قهر کرد اصلا کاری به کارش نداشته باش. بخور بپوش خوش بگذرون بفهمه بدون اون هم حالت خوبه 

خودش کم کم برمیگرده 

و دقیقا من تو این چند ماه همین برنامه رو اجرا کردم الحمدلله خودش با یه ترفند برمیگرده و انگار قهر نبوده 

منم به روش نمیارم

چه کنیم خواهر جان

اینم سرنوشت و تقدیر ماست با کسی که آسیب روحی خورده در بین خانوادش حالا ما باید تحمل کنیم.

خیلی از خدا کم میگیرم‌.به خدا توکل کن. بالاخره هر گلی یه خاری داره. 

اگر سوالی داشتی بپرس عزیزم 

سلام عزیزم  ببخشید من دیر به دیر میام  اگر دقت کنی پیامم برای سال ۹۷ هست. بذار بگم چه ...

سلام خواهرم 

ممنونم ازینکه به فکرم بودین و جوابو رو دادین ، خدا رو شکر میکنم که زندگیتون بهتر شده ان شاء الله آرامش بیشتری در زندگیت داشته باشی و همیشه خوشبخت باشی 

من هم همسرم زیاد قهر میکنه ولی آخرین بار که بحثمون شد برای اولین بار دست روم بلند کرد و رفتم خونه پدرم و تا ۳ روز موندم و ازون به بعد قدر منو دونست من هم قلقلش رو فهمیدم و دیگه کاری نکردم که به بحث و قهر بکشه، زیاد محبت کردم و اون هم همینطور جواب محبت هامو میده

و خدا رو شکر تا الان قهر نکردیم ان شاء الله هم هیچوقت قهر نمیکنیم .

زندگی فراز و نشیب هایی داره بد نیست صبوری کنیم و بگذریم.

سلام عزیزم ببخشید من دیر به دیر میام اگر دقت کنی پیامم برای سال ۹۷ هست. بذار بگم چه کردم تو این سه س ...

سلام عزیزم میدونم خیلی گذشته از تاپیک شما ولی منم شوهرم خیلی لوسه. همش عین دختر بچه ها قهر میکنه. منم هی میرم پیش قدم میشم . الان ۳ روز قهریم یه کلمه باهام حرف نمیزنه. الانم رفت ماموریت یه هفته. من این بار اصلا به روی خودم نیاوردم به خودم رسیدم انگار نه انگار. ولی میخوام ببینم تا کی صبر کنم. این یه هفته هم رفت پیشم نیست کاری از دستم برنمیاد