2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو دلم خونه 

من تو هفته دو بار اساسى جارو و طى و گردگيرى و گاز و دستشويي و حموم و ميشورم 

ظرفشويي هم هر روز 

الان نميتونم 

خونم به نظرم خيلى چرك شده 

بعد عمل نميتونم زياد دولا راست بشم 

🧿

هرروز

اصلا من عادتمه همیشه دستمال دستمه همه جا رو پاک میکنم

روزی سه چهار بار دست و صورت دو تا بچم رو میشورم

هرروز لباسهاشون رو عوض میکنم حتی بعضی وقتا  روزی دو سه بار

روزی سه بار گاز پاک میکنم

اصلا خودم دیگه از دست خودم خسته شدم

با یه بچه مریض و یه بچه کوچیک و انقد خستگی بخاطر رسیدگی به دو تا بچه خودمم بیشتر به خودم ظلم میکنم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من هرشب تموم ظرفامو میشورم خشک میکنم بر میدارم آشپزخونه ام مثل گل میکنم میخوابم صبحها هم یک در میون جارو برقی و تی میکشم  گازمم دایم یعنی یک لکه روغن روی دیوار آشپزخونه کنار گاز اصلا پردها و تمیز کاری اساسی که یخجال بیاد بیرون زیرش و بالاش تمیز شه دیوارای آشپزخونه کشیده بشه دو ماهی یکبار ولی همین جوری دایم روی کابینتا رو برق میندازم کلا همش در حال کارم

هر کار همون موقع انجام میدم

تقریبا هر روز

صبحا بعد از مرتب کردن تخت خواب، شستن ظروف صبحانه،و تمیز کردن سینگ،چیدن وسایل در یخچال و مرتب کردن آگه چیزی جا ب جا شد در یخچال،جارو کشیدن،دستمال کشی، تو این تایم غذام رو گاز میپره،آگه لباس باشه، لباس شویی روشن،کلا هر چیز همون موقع میزارم سر کاش، هر ظرفی همون لحظه میشورم،آگه لکه رو گاز بيفته همون لحظه پاک میکنم. لباس خشک شده رو همون روز اتو میکنم برا همین کلا هر روز کارا کلی انجام میدم و تمیز،آها سرویس بهداشتی هم هر دفعه ک میرم مثلا دستشویی هر دفعه حد اقل با شلنگ دستشویی آب میگیرم آگه مویی چیزی ریخته میشورم و لکه خمیر دندون روشویی پاک میکنم

برا همین  اکثرا خونه تمیز تمیز برق میزنه😍😍

خوش به حالتون چه باسلیقه این شماها😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
هر کار همون موقع انجام میدم تقریبا هر روز صبحا بعد از مرتب کردن تخت خواب، شستن ظروف صبحانه،و تمیز ...

منم مثل شمام اگه گازم کثیف باشه غذا نمیپزم حس میکنم کثیفیا میره تو غذام 

منم مثل شمام اگه گازم کثیف باشه غذا نمیپزم حس میکنم کثیفیا میره تو غذام 

دقییییقا مثل من

حتی اگه حین پختن غذا گاز کثیف بشه باید قابلمه ها رو بردارم تمیز کنم باز شروع کنم به پختن

☹☹☹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**