2777
2789

جارو و تی که هر روز خیلی هم سریع انجام میشه هر شب قبل از خواب ظرفا و سینک و گاز و تمیز می کنم با خیال راحت میخوابم. سرویس بهداستی ها رو هم تا لازم میشه تمیز می کنم. کلا خیلی وقت گیر نیست.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
ملافه هارو سه روز یه بار میشورم با روبالشتیا.. ماهی یه بار هم بالشتارو چون بو چربی میگیره

وای بخدا منم همینطور 

یعنی همه چیم خراب شده بسکه شستم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر ۲۰ روز یه بار یه خانمی گفتم میاد همه کارامو میکنه خودم خیلی تنبلم اما اون که میاد انقد همه جا تمیزه یکم مراقبت میکنم که خیلی کثیف نشه اما واقعا سخته کار خونه.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من هرشب تموم ظرفامو میشورم خشک میکنم بر میدارم آشپزخونه ام مثل گل میکنم میخوابم صبحها هم یک در میون ...

دقیییییقا

منم مثل توام

همیبببیشه در حال کار کردنم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بابا شماها خیلی کدبانوید هنگ کردم من هفته ای یه بار طی هم ماهی یه بار 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

همه‌ی خانم‌های خانه دار در تلاشند محیط زندگی خود را تمیز و دور از آلودگی نگه دارند. اما پاکیزه نگه داشتن خانه کار راحتی نیست و می‌تواند خسته کننده و عذاب آور باشد، ولی اینکار با برنامه ریزی روزانه برای نظافت منزل دیگر سخت نخواهد بود

شاید خانه داری در نظر خیلی‌ها فعالیتی کم زحمت و آسان به نظر برسد، اما اینکار یکی از پر زحمت‌ترین کار‌های دنیا است. خانه داری نیز مانند سایر کار‌ها برای هرچه بهتر انجام شدن نیاز به یک برنامه دقیق دارد.

این برنامه دقیق موجب می‌شود در کار‌های خانه زرنگ باشید و هرفعالیتی را به سرعت انجام دهید. برای تمیز و آراسته نگه داشتن خانه نیز باید برنامه مخصوص به خود را داشته باشید.

بعد از نوشتن برنامه نظافت روزانه منزل باید لوازم مخصوص پروسه آن را تهیه کنید. اگر تمام تجهیزات و مواد شوینده لازم را با خود داشته باشید،  تمیز کردن کل خانه، از سقف تا کف می‌تواند کاری آسان باشد. برای تهیه این لوازم سخت نگیرید، برحسب نیازی که دارید انتخاب کنید.

این لوازم می‌تواند از بهترین مواد شوینده صنعتی بازار باشد و یا از مواد پاک کننده طبیعی مانند جوش شیرین یا سرکه که در هر خانه‌ای یافت می‌شود تهیه شده باشد. جوش شیرین با خاصیت ضدعفونی که دارد باکتری‌ها را از بین برده و سرکه نیز با قابلیت چربی زدایی که دارد بوی بد را از بین برده و محیط را از آلودگی پاک می‌کند.

استفاده همیشگی از مواد طبیعی در نظافت روزانه منزل علاوه بر پاکیزگی خانه چندین امتیاز بزرگ دارد، اول اینکه برای تمیز کردن خانه مجبور به خرید مواد شوینده صنعتی گران قیمت نیستید و مقداری پول صرفه جویی و ذخیره خواهید کرد. دوم اینکه به کاربردن مواد پاک کننده طبیعی در جریان نظافت روزمره منزل هیچ لطمه‌ای به سلامتی شما وارد نخواهد کرد.
ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید
https://a4baz.com/blog/daily-home-cleaning-checklist.html

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید