چهلو رد کردم دورو برم میبینم مردا زنای مطلقه رو میبرن استلنبول دوبی ونیز کلی خرجشون میکنن من که دخترم دلم لک زده از طرفی چون دخترم فکرمیکنن ادعام زیاده که موندم میترسن بهم نزدیک شن از طرفی هم شاید قفل بختم اینجوری بازشه چکارکنم یه مرد زود طلاقم بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه اسباب بازیه بخری و عوضش کنی با یه مدل بهتر؟ ازدواج کنی زود طلاق بگیری برای مورد بهتر؟خب اینو هرجا بگی ونشون بدی میگن عاقل نیست و به درد زندگی نمیخوره
وااا عزیزم به فکر خودت نیستی به فکر کسی باش که میخوای باهاش ازدواج کنی بعد زود طلاق بگیری اگه بفکر اون نیستی به فکر خانواده خودت و اون پسره باش اونا چه گناهی کردن آخه
ان شالله یه مورد خیلی خوب ازدواج کنی که نیازی هم به این کار نباشه
اونا رو می برن چون وقتی مثل اون زنا پایه باشی آدمای پایه مثل خودت سراغت میان.اون جور آدما هم تو قشر مرفه جامعه بیشترن خرجشون می کنن وگرنه ربطی به طلاق نداره.
❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........