2821
2789
عنوان

دیشب رفتیم عروسی

533 بازدید | 19 پست

منو خواهرم کنار هم نشسته بودیم مادر داماد اومد با خواهرم سلام و احوالپرسی پرسی کرد به من محل نذاشت پشتش و کرد و رفت /:حتی با لینکه من جلوش بلند شدم

یبار هم عروسی داداشش بود دوباره دقیقا همچین رفتاری کرد

تا وقتی من و پسر این خانم مجرد بودیم خیلی باهام خوب بود توی هر مهمونی یا عروسی دو بار دو بار روبوسی میکرد همه فکر مبکردن میاد خواستگاری من ولی نیومد و دیگه از وقتی پسرش نامزد کرد اینطوری رفتار میکنه نمیدونم واقعا دلیلش چیه خیلی رفته فردا هم امتحان دارم خیلب رفته رو مخمممم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما تو رو برای پسرش در نظر داشته به همین خاطر باتو خوب رفتار می کرده بعد که پسرش به خواسته اش اهمیت نداده رفته با یه نفر دیگه ازدواج کرده دیگه رفتارش با تورو هم تغییر داده و مثل قبل باهات گرم نمیگیره چون دیگه دلیلی نداره

بنظر من دفعه ی بعدی که دیدیش فقط یه سلام خشک و خالی کن و اهمیت نده به رفتارش

حتما تو رو برای پسرش در نظر داشته به همین خاطر باتو خوب رفتار می کرده بعد که پسرش به خواسته اش اهمیت ...

نه بابا این پسرش اصلا براش فرقی نمیکرده کی زنش بشه خودش انتخاب کرده براش، خب دیگه یه سلام چیه حالا یعنی میزبان بود😐

شاید خانمه تو را برای پسرش میخواسته و رفته از یکی از فامیل ها پرس جو کرده و فامیل شما بهش گفته دختره ...

آرههه حس خودمم اینو میگه بعد میدونی چطوریه با مادرشوهرمم فامیله جلو مادرشوهرم باهام تارف میکنه ولی وقتی اون نیست اینطوری میکنه/:

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز