2777
2789
نه ماما هستم

خب عزیزم خوب شداینجاپیدات کردم،میشه به سوالم جواب بدی،من بخداهیچکاری نکردم ولی نمیدونم چراهمش حس میکنم پرده ندارم درحالیکه هیچ کاری نکردم،یه ترس خاصی دارم ۱۸سالمه ومیترسم ازاینکه برم دکتروبگه نداری،شنیدم میشه خودمم نیگاکنم وببینم باکره هستم یانه،دوبارنیگاکردم فقط تنهاچیزی ک دیدم این بودک انگاریه تیکه گوشت جلوشوگرفته درحالیکه تونت خوندم یه چیزی خیلی نازک ومثل ترشحه ولی این خیلی ضخیم وشبیه گوشت بود واینکه بایدسوراخ سوراخ میبودولی اینوهیچ سوراخی توش ندیدم وفقط جلوشوگرفته بودیکم گوشه واژن بگم دیگ انگارپرده نبودوانگاروقتی پری میادازهمونجامیاد،درسته؟

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خوب شداینجاپیدات کردم،میشه به سوالم جواب بدی،من بخداهیچکاری نکردم ولی نمیدونم چراهمش حس میک ...

عزیزم این طبیعیه همه دخترا تو این سن و سال از این حسا دارن  مطمئنا اگه رابطه دخول نداشته باشی باکره هستی  و اینکه سعی داری خودت خودتو معاینه کنی ممکنه به پردت آسیب برسونی و باید یه شخص حرفه ای این کارو انجام بده ممکنه اصلا بکارت شما جلوی دید نباشه و عمقی باشه  در هر صورت میتونی جلوی آینه وایسی و کامل لب های خارجی رو باز کنی و زور بزنی جوری که انگار میخای زایمان کنی در اون صورت اگه جلو باشه کاملا نوعش مشخصه  

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀