2777
2789
قبول دارم حرفتون رو توهین به دختر هست ولی شما چرا به خاطر لذت یه عده دیگه خودتون رو مدیون کنی 

فکر کن  اون دختر خواهر خودته یه اشتباهی تو جوونی کرده حالا پشیمونه آیا درسته آبروش بره هیچکی نیاد سمتش هیچوقت عروسی نکنه ؟آیا درسته شرافت یه پیرمرد رو بخاطر حماقت دخترش زیر سوال برد بنظرم اگه باعث آبرو و خودکشی کسی بشم بیشتر  مدیونم تا اینکه حالا به یه مرد لا اوبالی که هزاران بار خود ارضایی کرده و با انواع و اقسام خانم ها خوش گذرونده  یه دروغ مصلحتی بگم

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پسره باکره باشه نمی ره سراغ دختری که باکره نیست  مگه اینکه یه کرمی تو وجودش باشه اگه خودش اینکاره نباشه  به مغز مریضش نمی رسه که دخترو بردار ببره معاینه. حساب دو دو تا چهارتاس

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

کاری ندارم بده یا خوبه و اصلا جای بحثش اینجا نیست ...ولی تا جایی که من می دونم و می شنوم مردا مطلقا از این نظر چیزی رو مخفی نمی کنن اتفاقا با جزییاتم تعریف می کنن و بعضیا بهش افتخارم می کنن... چون جامعه و فرهنگ براشون بد نمی دونه‌...ولی چون برای دخترا بد می دونن کتمان کردن تو کار دختراست بیشتر ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
جایی که طرف پشیمان باشه و راه دیگه ای وجود نداشته باشه اره حرف شما درست ولی اگه پشیمان نباشه و بعد ...

قبول کن اینجور دخترا کاملا از ظاهرشون مشخصه پشیمونن من کاری به دخترای بی خانواده ول و شل ندارم اونا که مشخصه وضعشون من بالای 20 مورد داشتم که حتی زایمانشونم خودم انجام دادم و کلی دعام کردن الان خیلیاشون پایه ثابت مجالس روضه و ختم صلواتن و یه مادر پاک شدن  وقتی نتیجه رو ببینی متوجه میشی اشتباه نکردی 

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀
خب دو تاشون باید بگن اگر یه پسری باکره بود حق نداره با یه زن باکره بخوابه؟ و بالعکس موضوع صداقته نه ...

این حرف تون رو قبول ندارم  صداقت در این مورد شاید اول ازدواج که عشق زیاده مشکلی پیش نیاره ولی با آرام شدن جوش و خروش این غیرت مرده که باعث میشه زندگی همسرش رو خراب کنه با سرکوفت زدن و یا جبران کردن و..  

به نظرم دختر پشیمان باید به فکر ترمیم و حفظ آبرو باشه تا صداقت و مشکلات بعدی

من خودم بارها بوده طرف بکارت نداشته یا ترمیمی بوده  گفتم باکره

ماماهستی؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
 آره 

مسئولیت داره....اومدیم باهزارامیدازدواج کردوبرعکسش ثابت شد....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤