2777
2789

اره به پلیس زنگ میزنه میگه این دختره چیزنداره بروپیداش کن اونیوکه یاروش کرده  بیارش تاعقدشون کنیم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم زندگی خیلی ها به جواب های شما بستگی داره در ضمن سوگندی که خوردین چی میشه

ول کن بابا. یه عده خل وصع عروسو میبرن معاینه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
😓😓 چرا خب ؟ زندگی باید با صداقت شروع بشه .

لابد پسره هم با صداقت میاد همه غلطایی که کرده رو می گه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چرا عزیزم زندگی خیلی ها به جواب های شما بستگی داره در ضمن سوگندی که خوردین چی میشه

اون دختر بدبخت  حالا جوونی کرده یه اشتباهی کرده نباید که بخاطر اون شرف پدرشو زیر سوال برد و باعث خودکشی دختر مردم شد گیرام شوهره نفر دومی بود که پیشش میخابید آسمون به زمین میرسه ؟ سوگندی که من خوردم برای نجات جون آدما بوده و نه باعث خودکشی یه دختر شدن

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

یه بار خواهرم می گفت یه احمقی عروسو با لباس عروس اورده بود دکتر دراومد بستش به فحش

لابد پسره هم با صداقت میاد همه غلطایی که کرده رو می گه

خب دو تاشون باید بگن اگر یه پسری باکره بود حق نداره با یه زن باکره بخوابه؟ و بالعکس موضوع صداقته نه باکرگی دختری که باکرست و خودش میدونه اصلا زیر بارش نره اما دختری که نداره خودش باید بگه

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
😓😓 چرا خب ؟ زندگی باید با صداقت شروع بشه .

صداقت چه معنی نیده وقتی اون دختر از کاری که کرده مثل چی پشیمونه و از آبروی پدرش میترسه  دخترا احساساتین زود گول میخورن حالا بر فرض اینکارم کرده باشه چی از پسره کم میشه ؟ولی فکرشو بکن بگی دخترتون باکره نیست پدر اون دختر رو در میارن آبرو یه خانواده میره خیلی وقتا به خودکشی پدر خانواده منجر میشه

😌 برای به قطر رفتنم اجماعا رو به قبله  دعا کنیددر صورتی که مخالفی با نظر من منو ریپلای نکن گلم 😀

جایی که طرف پشیمان باشه و راه دیگه ای وجود نداشته باشه اره حرف شما درست

ولی اگه پشیمان نباشه و بعد ازدواج هم ادامه داد

ویا دختر های دیگه هم به امید همراهی دکتر این اشتباه رو انجام دادن چی؟