2777
2789

من دوماه قبل قند دادم قندم خوب بود..ولی دکتر گفت مرزه..

دوسه روز پیش برام نوشت گفت دوبار قندبده

من اینمدت یعالمه هندونه و نون خامه ای خوردم😐الان میترسم...

من عاشق شوهرمو نینیمم...

پیاده روی کن و خیلی پرهیز کن چاره دیگه ای نداره 

به من گفتن بامیه خورشتی رو خیس کن صبح ناشتا بخور میاره پایین اصلا تاثیری نداشت

ولی راه رفتن و پرهیز آورد پایین

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قند ناشتات بالا بوده یا دوساعته ؟؟؟

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

بعد از هروعده نیم ساعت پیاده روی کن.

میوه شیرین نخور

برنجم بیشتر از ده قاشق نخور فقطم ظهرا.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

شیرینی اصلا نخور برنج سیب زمینی ماکارانی کم بخور سالاد کاهو زیاد بخور پیاده روی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

سلام منم قند ناشتام ۹۷ بود

چندتا نکته میگم حتما رعایت کن

اول اینکه صبح ناشتا ۲ ق غ روغن زیتون بخور

ظهر قبل از ناهار یه دونه کدو سبز خام بهمراه پوست بخور 

چای مکی هم دم کن بخور(من این یکیو نخوردم)

حتما قندت پایین میاد...

بعد از یه ماه قند ناشتای من به ۷۳ رسید

اصلا نگران نباش بخاطر هندوانه قطعا قندت بالاس منکه نميدونستم شب قبل از ازمايشم هندونه خوردم فرداش که ازمايش دادم قندم قبل ناشتا و بعد گلوکوز بالا رفته بود دکترم کلى تهديد و....

بعدش فرستادم پيش دکتر تغذيه و رژيم فلان و...

منم هيچ کدوم رو رعايت نکردم بجز هندونه چون دکتر تغذىه هم گفت هندونه ممنوع خيلى قندش بالاس , هيچ کار ديگه اى هم نکردم فقط هندونه کمتر خوردم سريع بعد که رفتم ازمايش قندم اومده بود 73

اصلا نگران نباش بخاطر هندوانه قطعا قندت بالاس منکه نميدونستم شب قبل از ازمايشم هندونه خوردم فرداش که ...

گفتن دوماه قبل لب مرز بوده

تازگیا رعایت نکردن هندونه و نون خامه ای و ...😐