از تو سایت یه نفرو پیدا کردم هنوز ندیدمش تلفنی گفت یه زن کدبانو میخام که منم اینجوری نیستم همین الان تازه پاشدم چایی بخورم بعدم صحبت شد گفت از فلان جا خرید نکن گرونه راستش من الان پراز عقده ام دلم میخاد یه مرد باشه منو ببره هتل های پنج ستاره لباسای برند بخرم وو دیگه مرد پنجاه به بالا چرا باید از خرج کردن بترسه؟
الان سخت مرد اونجوری پیدا میشه باید پولدار باشه خو
اگر همچنین مردی میخوای تو این سایت نمیشه پیدا کرد😂😂ازدواج کردن و نکردن ما نمیتونیم بگیم تو زندگیت نیستیم که خو خودت باید تصمیم بگیری راجب این
لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17
تا ۴۰ سالگی منتظر موندین یکی پیدا بشه بیاد ببردتون هتل ۵ ستاره و لباس برند براتوون بخره؟ چرا کسی باید کاری رو که خودتون برای خودتون نکردین انجام بده؟ بعید میدونمم با ازدواج به این خواسته هاتون برسین