2777
2789
حرفای شوهرت مثه حرفا شوهر منه با این‌تغاوت که پسرم پنج‌ ماهش بود دومیو‌میخواست من نه ماهکی پسرم را ...

وای خدا😍😍😍خداحفظشون کنه... میگم الان چندسال دارن؟ باهم دعواهمیکنن؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حالتون از من خیلی بهتره.من تازه بچم چهار ماه و نیمه وقته دندون دردشه ...نخواسته حالا دومی هم &nb ...

وای خدااااااا شق این یهوییام😍😍کاش منم یهودی میشداینهمه استرس نداشتم

خب اره خدارو هرچی شاکر باشم کمه .چون سر بچه اولی 5 سال خودمو به اب واتیش زدم تا باردار شدم ولی دومی ...

خدا5سال منتظرت گذاشته الان یکدفعه ای دوتاپشت سرهم داده

خدایاشکرت
وای خدا😍😍😍خداحفظشون کنه... میگم الان چندسال دارن؟ باهم دعواهمیکنن؟؟ 

الان بزرگه چهارسال و خورده 

دومی دوسالو خورده

خیلیی دعوا میکنن

ولی بازیم میکنن

جدیدا هم شبا تو‌ یه تخت میخوابن تو بغل هم

شوهرم هم واقعا کمک میکنه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
مامانهابچه های بزرگتری به کوچکتره میزنن؟ یامثلاانگشت کنه توچشم این کوچیکتره؟ 😂😂😂

کوچیکه بیش‌تر قلدره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

پسرم سه سال ونيم بود من ناخواسته باردارشدم دوقلو دست تنها توى شهرغريب سختى زياد كشيدم الان بزرگه ده سالشه دخترام شش ساله خيلى باهم درگير ميشن ودعوا دارن ولى بازى وسرگرميشونم زياده روزاى خوب وبد زيادى داريم شوهرمم كلا نيست حضورش كمرنگه خودم دست تنها به اينجا رسيدم بعضيا ميگن خوشبحالت راحت شدي ولى فكرنكنم يك مادرهيچوقت راحت بشع

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
پسرم سه سال ونيم بود من ناخواسته باردارشدم دوقلو دست تنها توى شهرغريب سختى زياد كشيدم الان بزرگه ده ...

وای شماواقعاااادیگه سختی کشیدی دوتانی نی باهم توی یه شهرری ویه پسربزگترر، خداهرسه شون برات حفظ کنه خانمی😍😍

من الان تازه برای دم استخری فتم تازه یه کم میتونستم به خودم برسم

واقعامیترسم بگذارم برای بعد دیگه باردارنشم

😂😂😂😂 شوهرمنم عاشق بچه اس .از اول که فهمید باردارم هفته ای دوبار یه خدمتکار میاره خونه رو تمیز می ...

چه خوب بایدهمینوهم به لیست شرطها م اضافه کنم😂😂😂😂